Povezane vesti
Nagrabusila sam! Dušica Jakovljević mora na petu operaciju, trpi bolove - "Da to nisu uradili, možda me sada ne bi bilo"
Mondo 22.06.2023
Dušica Jakovljević mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega je došlo do komplikacija, te sada mora peti put da ide pod nož. Dušica Jakovljević mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega je došlo do komplikacija, te sada mora peti put da ide… »
Dušici jakovljević se stanje iskomplikovalo: Voditeljka mora na petu operaciju: "Danas me možda ne bi bilo"
Blic 21.06.2023
Voditeljka Dušica Jakovljevič mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega su nastale komplikacije, a sada je čeka i peta intervencija, - Operisala sam sinuse, a operacija devijacije me tek čeka. Trebalo je još u novembru da to sredim, zapravo tada… »
Vesti dana »
(BLOG) Zakon o lustraciji i Zakon o poreklu imovine: Prve dve tačke studentskog programa predstavljene u Novom Sadu
N1 Info pre 2 satajoš 31 povezana
Pofesor Hemijskog za N1: Akcident na deponiji Duboko po negativnom efektu ravan požaru iz 2024.
N1 Info pre 5 satijoš 29 povezanih
Makron: Američke pretnje uvođenjem carina evropskim zemljama zbog Grenlanda neprihvatljive
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 41 povezana
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 4 satijoš 41 povezana
Bitka za Grenland: Britanski premijer stao u odbranu Danaca i poslao jasno upozorenje Beloj kući
Telegraf pre 1 satjoš 46 povezanih