Povezane vesti
Nagrabusila sam! Dušica Jakovljević mora na petu operaciju, trpi bolove - "Da to nisu uradili, možda me sada ne bi bilo"
Mondo 22.06.2023
Dušica Jakovljević mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega je došlo do komplikacija, te sada mora peti put da ide pod nož. Dušica Jakovljević mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega je došlo do komplikacija, te sada mora peti put da ide… »
Dušici jakovljević se stanje iskomplikovalo: Voditeljka mora na petu operaciju: "Danas me možda ne bi bilo"
Blic 21.06.2023
Voditeljka Dušica Jakovljevič mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega su nastale komplikacije, a sada je čeka i peta intervencija, - Operisala sam sinuse, a operacija devijacije me tek čeka. Trebalo je još u novembru da to sredim, zapravo tada… »
Vesti dana »
CIA, helikopteri i potraga u planinama: Kako je američki oficir izvučen iz Irana
BBC News pre 1 satjoš 51 povezana
Srđan Blagojević posle remija Partizana protiv Čukaričkog, spomenuo jednu stvar: "Moramo se..."
Telegraf pre 13 minutajoš 50 povezanih
(Foto) Vernici zapadnih crkava proslavljaju Uskrs, beogradski nadbiskup održao misu: Papa Lav XIV pozvao na mir
Newsmax Balkans pre 11 satijoš 21 povezana
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 31 povezana
Nešto očigledno ne štima: Kecmanović opet stao kad je bilo najvažnije!
Hot sport pre 3 satajoš 17 povezanih