Povezane vesti
Nagrabusila sam! Dušica Jakovljević mora na petu operaciju, trpi bolove - "Da to nisu uradili, možda me sada ne bi bilo"
Mondo 22.06.2023
Dušica Jakovljević mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega je došlo do komplikacija, te sada mora peti put da ide pod nož. Dušica Jakovljević mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega je došlo do komplikacija, te sada mora peti put… »
Dušici jakovljević se stanje iskomplikovalo: Voditeljka mora na petu operaciju: "Danas me možda ne bi bilo"
Blic 21.06.2023
Voditeljka Dušica Jakovljevič mesecima je odlagala operaciju sinusa zbog čega su nastale komplikacije, a sada je čeka i peta intervencija, - Operisala sam sinuse, a operacija devijacije me tek čeka. Trebalo je još u novembru da to sredim, zapravo… »
Vesti dana »
(VIDEO) Maskirani navijači palicama tukli mladiće ispred Promenade u Novom Sadu
N1 Info pre 2 satajoš 35 povezanih
Protest studenata ispred VJT u Novom Sadu, blokada Ruzveltove u Beogradu, protestna šetnja u Kraljevu
RTS pre 3 satajoš 33 povezane
Šolc u vezi sa Trampom: Sve zemlje moraju poštovati princip nepovredivosti granica
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Jeziva povreda igrača Totenhema - iznet na nosilima, sa kragnom VIDEO
B92 pre 2 satajoš 27 povezanih
Pokret za preokret osudio smenu direktora Vazduhoplovne akademije Gorana Cvijovića i podržao protest
Danas pre 7 satijoš 22 povezane