Povezane vesti
Jorgovanka Tabaković, uspon i afere
Nova 22.06.2023
Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković osuđena je prvostepenom presudom Višeg suda za mobing, što je ekskluzivno saznala Nova.rs. Ovo, međutim, nije prvi skandal u njenoj karijeri. Guvernerkina povezanost sa vladajućom strankom, sumnjiva… »
Jorgovanka Tabaković, uspon i afere
Nova 22.06.2023
Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković osuđena je prvostepenom presudom Višeg suda za mobing, što je ekskluzivno saznala Nova.rs. Ovo, međutim, nije prvi skandal u njenoj karijeri. Guvernerkina povezanost sa vladajućom strankom, sumnjiva… »
Ovako je izgledao jedan dan na poslu žrtve mobinga Jorgovanke Tabaković: Srđan nije imao mira ni na odmoru, a kazna je stigla…
Nova 22.06.2023
"Prebačen sam na fiktivno radno mesto, gde sam praktično u izolaciji, izdvojen od svih kolega, proveo godinu i po dana. Sve to vreme proveo sam bez komunikacije sa ostalim zaposlenima, bez posla. Nisam pozivan na sastanke, niti seminare." Ovako Srđan… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza Srbije: Topao ponedeljak, zahlađenje od utorka i najave mrazeva
Naslovi.ai pre 3 satajoš 36 povezanih
(Video) Oboren rekord posle više od pola veka! Ljudi od Zemlje dalje nego ikad nikad pre Astronauti misije Artemis II se udaljili više od 400.000 kilometara!
Dnevnik pre 9 minutajoš 43 povezane
Teheran u odgovoru Pakistanu odbacio mogućnost prekida vatre na predlog SAD
Politika pre 10 minutajoš 23 povezane