Povezane vesti
Jorgovanka Tabaković, uspon i afere
Nova 22.06.2023
Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković osuđena je prvostepenom presudom Višeg suda za mobing, što je ekskluzivno saznala Nova.rs. Ovo, međutim, nije prvi skandal u njenoj karijeri. Guvernerkina povezanost sa vladajućom strankom, sumnjiva… »
Jorgovanka Tabaković, uspon i afere
Nova 22.06.2023
Guvernerka Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković osuđena je prvostepenom presudom Višeg suda za mobing, što je ekskluzivno saznala Nova.rs. Ovo, međutim, nije prvi skandal u njenoj karijeri. Guvernerkina povezanost sa vladajućom strankom, sumnjiva… »
Ovako je izgledao jedan dan na poslu žrtve mobinga Jorgovanke Tabaković: Srđan nije imao mira ni na odmoru, a kazna je stigla…
Nova 22.06.2023
"Prebačen sam na fiktivno radno mesto, gde sam praktično u izolaciji, izdvojen od svih kolega, proveo godinu i po dana. Sve to vreme proveo sam bez komunikacije sa ostalim zaposlenima, bez posla. Nisam pozivan na sastanke, niti seminare." Ovako Srđan… »
Vesti dana »

DEMOLIRANE PROSTORIJE SNS-A, GRADSKE UPRAVE I TUŽILAŠTVA TOKOM PROTESTA U VALJEVU – NEREDI ZAVRŠENI INTERVENCIJOM ŽANDARMERIJE
Valjevska posla pre 1 satjoš 53 povezane

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 31 povezana

Detonacija! Uoči okršaja Crvene zvezde i Pafosa - potpisuje jedan od najboljih svetskih napadača?
Kurir pre 30 minutajoš 26 povezanih

Američki izaslanik: Putin pristao na bezbednosne garancije Ukrajini
Beta pre 20 minutajoš 119 povezanih

Stižu pljuskovi, grmljavina i grad Nevreme juriša i ka Beogradu, evo gde će sve da udari
Alo pre 55 minutajoš 16 povezanih