Povezane vesti
Etinger: Nemačka je u slobodnom padu, propada
Vesti online 23.06.2023
Bivši evropski komesar Ginter Etinger izjavio je danas da je Nemačka “u slobodnom padu” i da su joj preko potrebne inovacije i reforme. – Za mene Nemačka je u slobodnom padu, zemlja koja propada – rekao je Etinger, dodavši da je Nemačka… »
RTV 23.06.2023
BERLIN - Bivši evropski komesar Gunter Etinger izjavio je danas da je Nemačka "u slobodnom padu" i da su joj preko potrebne inovacije i reforme. "Za mene Nemačka je u slobodnom padu, zemlja koja propada", rekao je Etinger, dodavši da je Nemačka… »
IndeksOnline 23.06.2023
BERLIN – Bivši evropski komesar Gunter Etinger izjavio je danas da je Nemačka “u slobodnom padu” i da su joj preko potrebne inovacije i reforme. “Za mene Nemačka je u slobodnom padu, zemlja koja propada”, rekao je Etinger, dodavši da je… »
Vesti dana »
Uživo Srbija totalno paralisana; Ljudi bez struje; Vetar nosi krovove; Vozila se sudaraju FOTO/VIDEO
B92 pre 5 minutajoš 27 povezanih
Reagovanja na proteste: Stvari se ne rešavaju nasiljem i maltretiranjem, već na izborima
RTV pre 11 minutajoš 57 povezanih
„Malo je proklizao“: Zbog čega je Vučić tokom gostovanja na RTS bio besan i iznerviran
N1 Info pre 29 minutajoš 50 povezanih
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 16 minutajoš 13 povezanih
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a – koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 23 minutajoš 47 povezanih