Повезане вести
Додик угостио Виктора Орбана на свом имању код Лакташа
Н1 Инфо 23.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик угостио је на свом имању код Лакташа премијера Мађарске Виктора Орбана. „С члановима породице, сарадницима и пријатељима данас сам угостио председника владе Мађарске Виктора Орбана. На… »
Додик на свом имању код Лакташа угостио Виктора Орбана
Данас 23.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик угостио је данас на свом имању у код Лакташа премијера Мађарске Виктора Орбана. „С члановима породице, сарадницима и пријатељима данас сам угостио председника владе Мађарске Виктора… »
Орбан на имању милорада Додика: Премијер Мађарске се дружио с члановима породице председника Српске (фото)
Блиц 23.06.2023
Председник Републике Српске Милорад Додик угостио је данас с члановима породице, сарадницима и пријатељима председника Владе Мађарске Виктора Орбана. - На дружењу сам му захвалио на поштовању које је својом посетом указао… »
Дводневна посета мађарског премијера: Орбан и данас у Бањалуци
Вечерње новости 23.06.2023
ДЕЛЕГАЦИЈА Мађарске, предвођена премијером ове државе Виктором Орбаном, борави у дводневној посети Бањалуци. Фото: ЕПА У Административном центру Владе Републике Српске одржани су састанци са председником Републике Српске… »
Орбан: Мађарска жели са Републиком Српском равноправну сарадњу
Вести онлине 23.06.2023
Председник владе Мађарске Виктор Орбан изјавио је да Мађарска жели са Републиком Српском сарадњу равноправних партнера. – Желимо брзу евроинтеграцију Републике Српске. Ми Мађари видимо које битке РС води унутар БиХ. Ми разумемо… »
Додик се у Бањалуци састао са Виктором Орбаном “Желимо да препишемо искуства Мађарске у томе како постати развијена држава“…
Блиц 22.06.2023
Председник Милорад Додик, након састанка делегација Српске и Мађарске, изјавио је да је Српска почаствована посетом Виктора Орбана. Додик је рекао да су односи изразито пријатељски и да је потписана заједничка изјава која ће… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 24 минутајош 29 повезаних
Никезић (ССП): Нема никакве одлуке, све је била само још једна Вућићева представа
Данас пре 45 минутајош 37 повезаних