Povezane vesti
Momirović preuzeo predsedavanje Nacionalnim koordinacionim telom za olakšanje trgovine
Danas 23.06.2023
Preuzeo sam predsedavanje Nacionalnim koordinacionim telom za olakšanje trgovine, a za mene kao čoveka iz privrede ovo je od suštinske važnosti i daću sve od sebe da u narednom periodu napravimo rezultat koji će značiti privredi, izjavio je ministar… »
Momirović preuzeo predsedavanje Nacionalnim koordinacionim telom za olakšanje trgovine
Telegraf 23.06.2023
Ministar Momirović je dodao da je u prethodnom periodu urađeno mnogo kada je reč o regionalnim ekonomskim inicijativama. Preuzeo sam predsedavanje Nacionalnim koordinacionim telom za olakšanje trgovine, a za mene kao čoveka iz privrede ovo je od… »
Vesti dana »
Vučić posetio MB Namenska u Lučanima: Uložićemo 100 miliona evra u razvoj fabrike
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih
Da li su ovo osumnjičeni za svirepo ubistvo u Čačku: Policija pregleda sigurnosne snimke - čekićem po glavi do smrti udaran muškarac (58) (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 1 satjoš 33 povezane
Kancelar Merc isključio mogućnost učestvovanja Nemačke u ratu protiv Irana
Beta pre 2 satajoš 37 povezanih
Dekan Akademije umetnosti traži da se obrati u Skupštini Novog Sada zbog oduzimanja prostorija
Radio 021 pre 8 satijoš 11 povezanih
"Želim da ti rodim 20.000 dece" i "Bog je dobar, volim te mama": Emotivne reči dobitnika Oskara koje su odzvanjale Dolbi teatrom
Kurir pre 9 satijoš 65 povezanih