Повезане вести

Нападнут Јанко Веселиновић: Мушкарац се залетео колима у њега ФОТО

Нападнут Јанко Веселиновић: Мушкарац се залетео колима у њега ФОТО

Нова 23.06.2023
Председник Покрета за преокрет и посланик у Скупштини Србије Јанко Веселиновић нападнут је данас у 15:10 часова у Новом Саду, саопштила је та организација. Веселиновића је испред просторија те организације прво мушка особа… »
Јанко Веселиновић: Трећи напад на мене у последњих десет дана, насиље ескалира, полиција не ради

Јанко Веселиновић: Трећи напад на мене у последњих десет дана, насиље ескалира, полиција не ради

Нова 23.06.2023
Председник опозиционог Покрета за преокрет Јанко Веселиновић изјавио је да је данашњи напад био трећи напад директно на њега у последњих десет дана, и оценио да је насиље у друштву ескалирало. На Веселиновића се данас у Новом… »

Бета 23.06.2023
Председник опозиционог Покрета за преокрет Јанко Веселиновић изјавио је да је данашњи напад био трећи напад директно на њега у последњих десет дана, и оценио да је насиље у друштву ескалирало. На Веселиновића се данас у Новом… »
Покрет за преокрет: У Новом Саду нападнут Јанко Веселиновић

Покрет за преокрет: У Новом Саду нападнут Јанко Веселиновић

Инсајдер 23.06.2023
Покрет за преокрет (ПзП) саопштио је да је председник тог покрета и народни посланик Јанко Веселиновић нападнут данас после подне у Новом Саду. Веселиновића је, наводи се, испред просторија покрајинског и градског одбора ПзП… »
Нападнут председник Покрета за преокрет Јанко Веселиновић

Нападнут председник Покрета за преокрет Јанко Веселиновић

Н1 Инфо 23.06.2023
У Новом Саду, испред просторија Покрајинског одбора и Градског одбора Покрета за преокрет нападнут је његов председник и народни посланик Јанко Веселиновић. Како је саопштено из тог покрета, „прво је мушка особа провоцирала… »
Покрет за преокрет: Јанко Веселиновић нападнут у Новом Саду (ФОТО)

Покрет за преокрет: Јанко Веселиновић нападнут у Новом Саду (ФОТО)

Данас 23.06.2023
Председник Покрета за преокрет и посланик у Скупштини Србије Јанко Веселиновић нападнут је данас у 15:10 часова у Новом Саду, саопштила је та организација. Веселиновића је испред просторија те организације прво мушка особа… »
Покрет за преокрет: Јанко Веселиновић нападнут испред просторија покрета на Лиману

Покрет за преокрет: Јанко Веселиновић нападнут испред просторија покрета на Лиману

Радио 021 23.06.2023
Председник Покрета за преокрет и народни посланик Јанко Веселиновић нападнут је данас у Новом Саду, саопштио је тај покрет. То се, како кажу, догодило нешто после 15 часова, испред просторија Покрајинског и Градског одбора… »
Покушај гажења аутомобилом новосадског политичара

Покушај гажења аутомобилом новосадског политичара

Мој Нови Сад 23.06.2023
У Новом Саду, испред просторија Покрајинског одбора и Градског одбора Покрета за преокрет нападнут је његов председник и народни посланик Јанко Веселиновић. Како је саопштено из тог покрета, "прво је мушка особа провоцирала… »

Вести дана »