Povezane vesti
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja starog Savskog mosta
Novi magazin 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
N1 Info 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
Nova 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko… »
Vesti dana »

Uživo najtužniji dan u Severnoj Makedoniji! Danas sahrane stradalih u Kočanima: Stižu informacije o povređenima, određen pritvor policijskim službenicima
Blic pre 21 minutajoš 16 povezanih

Američki ministar: SAD bi mogle da upavljaju ukrajinskim nuklearnim elektranama
Insajder pre 39 minutajoš 8 povezanih

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 7 satijoš 7 povezanih

Danas počinje proleće: Na dan prolećne ravnodnevice, obdanica i noć nisu jednake dužine
Kurir pre 1 satjoš 8 povezanih

Sudija Apelacionog suda u penziji: Činjenice govore da je upotrebljen zvučni top na protestu, možda i više takvih uređaja
Nova pre 33 minutajoš 1 povezana