Povezane vesti
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja starog Savskog mosta
Novi magazin 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
N1 Info 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko Save… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
Nova 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko Save… »
Vesti dana »
Bukti rat na Bliskom istoku: Gori američka baza u Bagdadu; Tramp dobio odgovor iz Irana (video)
Večernje novosti pre 41 minutajoš 29 povezanih
Stiže osetno zahlađenje sa padavinama, evo šta nas čeka za Uskrs: Čubrilo donosi prognozu za praznični vikend
Mondo pre 16 minutajoš 35 povezanih
Krkobabić o izborima: Proceniti situaciju u zemlji i okruženju pa doneti odluku u interesu građana
Beta pre 16 minutajoš 21 povezana
Četvoro uhapšeno u Zrenjaninu zbog poreske prevare i "muljanja" sa PDV-om, traga se za još jednom osobom
Radio 021 pre 1 satjoš 21 povezana
BLOG UŽIVO: Iran upozorava: Trampove pretnje mogu pogoditi i američku teritoriju
Insajder pre 6 minutajoš 39 povezanih