Povezane vesti
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja starog Savskog mosta
Novi magazin 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
N1 Info 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko Save… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
Nova 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko Save… »
Vesti dana »

Za ovo nije želeo ni da čuje! Sin Viki i Tašketa postavio roditeljima ultimatum, ovako će proslaviti 18. rođendan (video)
Alo pre 24 minutajoš 43 povezane

Greta Tunberg i aktivisti flotile lišeni hrane i vode tokom zatočeništva u Izraelu
Mašina pre 3 satajoš 30 povezanih

Imaš dva dana da sastaviš vladu! Makron zatražio od Lekornija da još jednom pregovara sa partijama
Večernje novosti pre 1 satjoš 29 povezanih

Makron u sve težoj poziciji: Francuski premijer Lekorni podneo ostavku
NIN pre 5 satijoš 43 povezane

Plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 44 minutajoš 40 povezanih