Povezane vesti
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja starog Savskog mosta
Novi magazin 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
N1 Info 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko Save… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
Nova 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko Save… »
Vesti dana »
Kasni finale Kupa Srbije zbog sukoba navijača Crvene zvezde i policije, očekuje se početak utakmice
Insajder pre 24 minutajoš 48 povezanih
Biznis trustovi sa Trampom u Pekingu u avionu više od 10.000 milijardi dolara, ceo svet čeka odgovore (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 59 povezanih
Poslanici Skupštine Srbije završili rad, nastavak rasprave o setu izbornih zakona u četvrtak
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 44 povezane
„Lavina“ zapalila arenu – milion gledalaca uz RTS, bend najavljuje još jači nastup
RTS pre 54 minutajoš 73 povezane