Povezane vesti
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja starog Savskog mosta
Novi magazin 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
N1 Info 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko Save… »
Šapić: Zaustavio sam projekat uklanjanja Starog mosta, ali ne odustajem od toga
Nova 23.06.2023
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je da je "zaustavio" uklanjanje starog Savskog mosta, koje je ranije najavio da će se dogoditi tokom leta, zato što još nije urađen projekat izgradnje tunela, koji bi se nadovezao na novi most preko Save… »
Vesti dana »

Ko stoji iza "Soko" obezbeđenja: Za "bivše" pravio sajt, za SNS čuva sve - od gradilišta do deponija
Novi magazin pre 4 satijoš 36 povezanih

Partizan u Beogradu protiv Hibernijana traži zalet ka plej-ofu Lige konferencije
RTV pre 2 satajoš 56 povezanih

Tramp uvodi carine i do 250 odsto na lekove: Evropa planira selidbu fabrika u SAD, a da li će i Srbija biti u problemu?
Nova ekonomija pre 2 satajoš 58 povezanih