Povezane vesti
Mala matura: Objavljeni rezultati završnog ispita
Vreme 24.06.2023
Prosveta Rezultati objavljeni dan ranije pružaju dodatno vreme deci da zajedno sa svojim roditeljima sagledaju rezultate testova i pripreme eventualne prigovore. Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da su preliminarni rezultati završnog ispita… »
Ministarstvo prosvete objavilo preliminarne rezultate male mature
N1 Info 24.06.2023
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su preliminarni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda objavljeni u 11 časova na portalu www.mojasrednjaskola.gov.rs. Iz tog resora su naveli da su rezultati objavljeni dan ranije u odnosu na kalendar… »
Ministarstvo prosvete objavilo preliminarne rezultate male mature
Pressek 24.06.2023
Ministarstvo prosvete obavestilo je učenike osmog razreda i njihove roditelje/druge zakonske zastupnike da su preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 11 sati, na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs) što je skoro… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita
Telegraf 24.06.2023
Rezultati objavljeni dan ranije pružaju dodatno vreme deci da zajedno sa svojim roditeljima sagledaju rezultate testova i pripreme eventualne prigovore. Ministarstvo prosvete obaveštava učenike osmih razreda i njihove roditelje da su preliminarni… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita: Dostupni na portalu Moja srednja škola
Euronews 24.06.2023
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da su preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 11 časova, na portalu Moja srednja škola ( www.mojasrednjaskola.gov.rs ) što je skoro dan ranije nego što je to predviđeno kalendarom upisa… »
Vesti dana »
Tri meseca od pada nadstrešnice – studenti blokirali mostove u Novom Sadu
RTS pre 12 minutajoš 42 povezane
Fotogalerija: Nepregledne kolone studentskih protesta u Novom Sadu
Al Jazeera pre 17 minutajoš 45 povezanih
Širom Srbije i danas protesti i petnaest minuta tišine, odavanje pošte za stradale u Novom Sadu i u svetu
RTS pre 12 minutajoš 42 povezane
Nova avionska nesreća u Americi! Letelica eksplodirala u vazduhu i srušila se na grad, nema preživelih: "Na ulici sam video ljudsku nogu i cipele" (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 26 povezanih
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih