Povezane vesti
Mala matura: Objavljeni rezultati završnog ispita
Vreme 24.06.2023
Prosveta Rezultati objavljeni dan ranije pružaju dodatno vreme deci da zajedno sa svojim roditeljima sagledaju rezultate testova i pripreme eventualne prigovore. Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da su preliminarni rezultati završnog ispita… »
Ministarstvo prosvete objavilo preliminarne rezultate male mature
N1 Info 24.06.2023
Ministarstvo prosvete saopštilo je da su preliminarni rezultati završnog ispita za učenike osmog razreda objavljeni u 11 časova na portalu www.mojasrednjaskola.gov.rs. Iz tog resora su naveli da su rezultati objavljeni dan ranije u odnosu na kalendar… »
Ministarstvo prosvete objavilo preliminarne rezultate male mature
Pressek 24.06.2023
Ministarstvo prosvete obavestilo je učenike osmog razreda i njihove roditelje/druge zakonske zastupnike da su preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 11 sati, na portalu Moja srednja škola (www.mojasrednjaskola.gov.rs) što je skoro dan… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita
Telegraf 24.06.2023
Rezultati objavljeni dan ranije pružaju dodatno vreme deci da zajedno sa svojim roditeljima sagledaju rezultate testova i pripreme eventualne prigovore. Ministarstvo prosvete obaveštava učenike osmih razreda i njihove roditelje da su preliminarni… »
Objavljeni preliminarni rezultati završnog ispita: Dostupni na portalu Moja srednja škola
Euronews 24.06.2023
Ministarstvo prosvete saopštilo je danas da su preliminarni rezultati završnog ispita objavljeni danas, u 11 časova, na portalu Moja srednja škola ( www.mojasrednjaskola.gov.rs ) što je skoro dan ranije nego što je to predviđeno kalendarom upisa. "Ranija… »
Vesti dana »
Nesreća u Danskoj: Direktan sudar dva voza, ima povređenih, četvoro u kritičnom stanju
Danas pre 53 minutajoš 22 povezane
Ni sam sebi ne bi ovako sudio! Pojavio se snimak koji je izazvao lavinu komentara! Pogledajte kako je zaštićen NBA MVP
Kurir pre 43 minutajoš 38 povezanih
Marković: Bombardovanje RTS-a je veliki ratni zločin, smetala im je naša istina
RTS pre 1 satjoš 17 povezanih
RSE: Srbija sa Orbanom dogovarala priključenje na rusku Družbu - šta sad?
N1 Info pre 37 minutajoš 16 povezanih