Povezane vesti
Svi glumci su napadnuti, ali to ne sme da ima veze sa dnevnom politikom: Svetozar Cvetković o napadima na kolege
Nova 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
„Glumci gurnuti u izokrenutu ‘prljavu čarapu'“: Svetozar Cvetković o napadima na kolege i protestu Srbija protiv nasilja…
Danas 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
Vesti dana »
BLOG Kraj protesta kod Vukovog spomenika, rektor sa studentima položio venac na Novom groblju
Nova pre 15 minutajoš 16 povezanih
RHMZ upozorio: Vodostaj Save kod Šapca iznad granice redovne odbrane od poplava
Danas pre 30 minutajoš 30 povezanih
Dmitrijev predviđa najgori scenario: "Evropske benzinske pumpe mogu ostati bez goriva već 20. aprila"
B92 pre 15 minutajoš 58 povezanih
LAZAREVA SUBOTA – VELIKI PRAZNIK PRED VASKRS: Običaji, značenje i zašto je Vrbica poseban dan za decu
Glas juga pre 7 satijoš 26 povezanih
Zahtevi za smenu ministra Vlade Srbije zbog izjave da policija 'može da bije i ubije studente'
Slobodna Evropa pre 45 minutajoš 16 povezanih