Povezane vesti
Svi glumci su napadnuti, ali to ne sme da ima veze sa dnevnom politikom: Svetozar Cvetković o napadima na kolege
Nova 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
„Glumci gurnuti u izokrenutu ‘prljavu čarapu'“: Svetozar Cvetković o napadima na kolege i protestu Srbija protiv nasilja…
Danas 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
Vesti dana »
Učenici osmih razreda polagali - maternji jezik, beležimo utiske u Kraljevu i Pirotu
RTS pre 7 satijoš 80 povezanih
(Video) Veliki požar u Novom Beogradu. Gori Tržni centar "Enjub", gust crn dim vidi se iz više delova grada. Ovo su prvi snimci.
Dnevnik pre 1 danjoš 81 povezana
Svet konačno može da odahne: Cena nafte se postepeno vraća na staro
Sputnik pre 3 satajoš 36 povezanih
"Nek vlasti poštuju zakone ili nek kažu da decu treba da držimo u podrumu": Majke dece sa invaliditetom iz Bečeja štrajkuju glađu
Nova pre 14 satijoš 10 povezanih
Vučić sa Kavelašvilijem: Srbija ostaje posvećena izgradnji partnerstva sa Gruzijom
RTS pre 3 satajoš 30 povezanih