Povezane vesti
Svi glumci su napadnuti, ali to ne sme da ima veze sa dnevnom politikom: Svetozar Cvetković o napadima na kolege
Nova 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
„Glumci gurnuti u izokrenutu ‘prljavu čarapu'“: Svetozar Cvetković o napadima na kolege i protestu Srbija protiv nasilja…
Danas 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza Srbije: Pretežno sunčano na severu, večeras pljuskovi i grmljavina, do kraja avgusta toplinski talas sa velikim temperaturnim oscilacijama
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 31 povezana

Ukrajina pogodila nuklearku u Kursku Objavljen snimak, odjeknula jaka eksplozija (video)
Alo pre 3 satajoš 24 povezane

Tuča ga skupo koštala: Bolonja potpisala engleskog prestupnika
Večernje novosti pre 13 minutajoš 25 povezanih

N1 Studio live, ponedeljak u 12h: Da li je moguće realizovati Vučićeve čudesne ekonomske mere
N1 Info pre 33 minutajoš 14 povezanih