Povezane vesti
Svi glumci su napadnuti, ali to ne sme da ima veze sa dnevnom politikom: Svetozar Cvetković o napadima na kolege
Nova 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
„Glumci gurnuti u izokrenutu ‘prljavu čarapu'“: Svetozar Cvetković o napadima na kolege i protestu Srbija protiv nasilja…
Danas 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
Vesti dana »
Duel Reala i Benfike izašao iz fudbalskih okvira - padaju teške reči i optužbe za rasizam
RTS pre 6 minutajoš 28 povezanih
Vučić posle sastanka sa Modijem: Izrazito prijateljski i sadržajan razgovor; Indija dolazi na Ekspo
RTS pre 6 minutajoš 11 povezanih
Witkoff navodi da je prvog dana razgovora Rusije i Ukrajine ostvaren 'značajan napredak'
Slobodna Evropa pre 51 minutajoš 10 povezanih
Takaiči raspustila parlament i dobila sve; Sada najavljuje velike reforme
B92 pre 56 minutajoš 9 povezanih