Povezane vesti
Svi glumci su napadnuti, ali to ne sme da ima veze sa dnevnom politikom: Svetozar Cvetković o napadima na kolege
Nova 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
„Glumci gurnuti u izokrenutu ‘prljavu čarapu'“: Svetozar Cvetković o napadima na kolege i protestu Srbija protiv nasilja…
Danas 24.06.2023
„Glumci su gurnuti u izokrenutu „prljavu čarapu“ napadima vlasti, ali ja to ne doživljavam na taj način, i ne želim tome da dam bilo kakav značaj. Mislim da je pridavanje važnosti nekim osobama koje su uopšte bile spremne da izreknu takve tvrdnje, a ne… »
Vesti dana »
Skupštinski odbori podržali zakone: Prihvaćeni predlozi o zaštiti životne sredine i roditeljima negovateljima
NIN pre 1 satjoš 62 povezane
Vremenska prognoza za utorak, 7. jul: Oblačno sa sunčanim intervalima i temperaturom do 32 stepena
Serbian News Media pre 12 minutajoš 32 povezane
Smrtonosni ruski napad na Kijev: Najmanje 11 mrtvih i desetine ranjenih
Vreme pre 1 satjoš 46 povezanih
Sindikati GSP zadovoljni sastankom sa Vučićem: Obustavlja se javno-privatno partnerstvo sa Strelom
N1 Info pre 1 satjoš 22 povezane
Novosađanin pred policajcima odbacio paketić marihuane i vagicu, a potom mu u stanu našli ostatak narkotika
Moj Novi Sad pre 58 minutajoš 22 povezane