Povezane vesti
Zelenski: Putin je uplašen, strahuje od onih koje je sam naoružao
SEEbiz 24.06.2023
KIJEV - Vladimir Putin je 'uplašen' i pobuna je izravna posljedica njegove invazije, rekao je Volodimir Zelenski u subotu. Kaže kako je slabost Rusije očita i da se njen predsjednik 'zabarikadirao u moskovskoj regiji od onih koje je sam naoružao'… »
"Putin ih je naoružao, A SAD se krije od njih": Oglasio se Zelenski o pobuni u Rusiji: "Svako ko izabere put zla sebe…
Blic 24.06.2023
Vladimir Putin je „uplašen“ i pobuna je direktna posledica njegove invazije, rekao je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski. "Slabost Rusije je očigledna“ i njen predsednik se "zabarikadirao u Moskvi od onih koje je sam naoružao", naveo je Zelenski na… »
Zelenski: Uplašeni Putin se zabarikadirao u Moskvi
Telegraf 24.06.2023
"Svako ko izabere put zla sebe uništava", rekao je Zelenski. "Vladimir Putin je uplašen i pobuna je direktna posledica njegove invazije", rekao je danas predsedni Ukrajine Volodimir Zelenski. "Slabost Rusije je očigledna i njen predsednik se… »
Vesti dana »

Slobodan univerzitet Novi Sad oformio Krizni centar za pomoć uhapšenim studentima i profesorima
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih

Zvezda bez lige šampiona: Snovi raspršeni golom u 90. minutu, crveno-beli će igrati Ligu Evrope
Dnevnik pre 5 minutajoš 37 povezanih

Rok za primenu američkih sankcija NIS-u ističe, očekuje se novo odlaganje
Naslovi.ai pre 10 satijoš 32 povezane