Povezane vesti
Vojaž žustro reagovao na pitanje o Breskvici! Spomenuo Emu Radujko, a ime bivše ga izbacilo iz takta - "buraz?!"
Mondo 24.06.2023
Popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž sinoć je nastupao na festivalu "Belgrade Music Week" i iznenadio reakcijom na pitanje o Breksvici. Popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž sinoć je nastupao na festivalu "Belgrade Music Week" i iznenadio reakcijom na… »
(Video) Vojaž nikad žustrije o breskvici: Reper na pomen bivše devojke ovako reagovao, fanovi u šoku
Blic 24.06.2023
Popularni reper Mihajlo Veruović Vojaž sinoć je nastupao na festivalu “Belgrade Music Week” gde je nakon performansa za medije izjavio da se priprema za solistički koncert, iako smatra da još nije spreman za Arenu. - Koncert će biti na sajmu, mislim da… »
Vesti dana »
Kraljevčani na začelju: U gradu na Ibru prosečna martovska zarada - 100.541 dinar
Večernje novosti pre 2 satajoš 30 povezanih
Tramvaj iskočio iz šina i udario u zgradu na Dorćolu, u Urgentnom centru pregledan 21 povređeni putnik, svi stabilno
RTV pre 16 minutajoš 108 povezanih
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 3 satajoš 34 povezane
EKSKLUZIVNO: N1 došao u posed snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
Iran seli uranijum u ovu zemlju: Doneta velemajstorska odluka Teherana - SAD se samouništile svojim zahtevom
Večernje novosti pre 31 minutajoš 31 povezana