Povezane vesti

Ostoja Mijailović: Posle šest godina konačno sam u potpunosti srećan i ponosan

Ostoja Mijailović: Posle šest godina konačno sam u potpunosti srećan i ponosan

Sportski žurnal 24.06.2023
Košarkaši Partizana u upravo završenoj seuoni osvojili su ABA ligu, prvu posle 10 godina i plasirali se u Top 8 Evrolige. - Hvala svima na ovoj istorijskoj godini, veoma uspešnoj za naš KK Partizan. Posle šest godina rada sam konačno u potpunosti… »
AdmiralBet ABA liga objavila mini-film o Partizanovoj tituli! I Panter je rekorder!

AdmiralBet ABA liga objavila mini-film o Partizanovoj tituli! I Panter je rekorder!

Sportske.net 24.06.2023
Klupska košarkaška sezona u Srbiji i regionu završena je majstoricom plej-ofa AdmiralBet ABA lige u četvrtak u ''Štark Areni'', gde je Partizan savladao Crvenu zvezdu sa 96:85 i tako osvojio rekordnu, sedmu titulu u ovom takmičenju, a prvu posle… »
Ostoja Mijailović o Partizanovoj istorijskoj godini

Ostoja Mijailović o Partizanovoj istorijskoj godini

Sportske.net 24.06.2023
Deset godina je Partizan čekao na novu titulu u AdmiralBet ABA ligi, ali ovog leta je tom čekanju došao kraj. Crno-beli su u četvrtak u prepunoj ''Štark areni'' savladali Crvenu zvezdu sa 96:85 i sa 3:2 u pobedama stigli do rekordne, sedme titule u… »
Mijailović: Nakon ovakve sezone, svaka muka postaje radost

Mijailović: Nakon ovakve sezone, svaka muka postaje radost

Sport klub 24.06.2023
Partizan je krunisao jednu od najuspešnijih sezona u novijoj istoriji osvajanjem titule u ABA ligi, prve nakon tačno deset godina. Crno-beli su se ove sezone plasirali u četvrtfinale Evrolige, fajnal-for im je izmakao za jednu pobedu, ali je pobeda nad… »
Konačno sam potpuno srećan i ponosan! Ostoja Mijailović o Partizanovoj tituli:Nekada je jako teško, ali posle ovoga...

Konačno sam potpuno srećan i ponosan! Ostoja Mijailović o Partizanovoj tituli:Nekada je jako teško, ali posle ovoga...

Mondo 24.06.2023
Predsednik Partizana još jednom izrazio potpuno zadovoljstvo urađenim u minuloj sezoni. Predsednik Partizana još jednom izrazio potpuno zadovoljstvo urađenim u minuloj sezoni. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se posle osvajanja titule… »

Vesti dana »