Povezane vesti
AdmiralBet ABA liga objavila mini-film o Partizanovoj tituli! I Panter je rekorder!
Sportske.net 24.06.2023
Klupska košarkaška sezona u Srbiji i regionu završena je majstoricom plej-ofa AdmiralBet ABA lige u četvrtak u ''Štark Areni'', gde je Partizan savladao Crvenu zvezdu sa 96:85 i tako osvojio rekordnu, sedmu titulu u ovom takmičenju, a prvu posle deset… »
Ostoja Mijailović: Posle šest godina konačno sam u potpunosti srećan i ponosan
Sportski žurnal 24.06.2023
Košarkaši Partizana u upravo završenoj seuoni osvojili su ABA ligu, prvu posle 10 godina i plasirali se u Top 8 Evrolige. - Hvala svima na ovoj istorijskoj godini, veoma uspešnoj za naš KK Partizan. Posle šest godina rada sam konačno u potpunosti srećan… »
Ostoja Mijailović o Partizanovoj istorijskoj godini
Sportske.net 24.06.2023
Deset godina je Partizan čekao na novu titulu u AdmiralBet ABA ligi, ali ovog leta je tom čekanju došao kraj. Crno-beli su u četvrtak u prepunoj ''Štark areni'' savladali Crvenu zvezdu sa 96:85 i sa 3:2 u pobedama stigli do rekordne, sedme titule u ovom… »
Konačno sam potpuno srećan i ponosan! Ostoja Mijailović o Partizanovoj tituli:Nekada je jako teško, ali posle ovoga...
Mondo 24.06.2023
Predsednik Partizana još jednom izrazio potpuno zadovoljstvo urađenim u minuloj sezoni. Predsednik Partizana još jednom izrazio potpuno zadovoljstvo urađenim u minuloj sezoni. Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović oglasio se posle osvajanja titule ABA… »
Mijailović: Nakon ovakve sezone, svaka muka postaje radost
Sport klub 24.06.2023
Partizan je krunisao jednu od najuspešnijih sezona u novijoj istoriji osvajanjem titule u ABA ligi, prve nakon tačno deset godina. Crno-beli su se ove sezone plasirali u četvrtfinale Evrolige, fajnal-for im je izmakao za jednu pobedu, ali je pobeda nad… »
Vesti dana »
Jemenski premijer tvrdi da Huti napadima na komercijalne brodove sprovode iransku agendu
Politika pre 53 minutajoš 30 povezanih
JUTA saopštila na kojim graničnim prelazima će sutra biti obustavljen rad
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Vremenska prognoza: Pljuskovi se premeštaju ka Banatu i Pomoravlju
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane