Povezane vesti
Lazović: Vlast htela da prekine sednicu Skupštine, sprečili smo to
N1 Info 24.06.2023
Vlast je htela da prekine sednicu Skupštine, ali mi smo to sprečili i to se ne zna, rekao je za N1 narodni poslanik Radomir Lazović. „Ne znam da li javnost zna da je trebalo da se prekine sednica Skupštine, zamalo da bude prekinuta ali mi smo to… »
„Hteli smo da spavamo u Skupštini“: Poslanik objasnio kako su sprečili novu prevaru vlasti
Nova 24.06.2023
Vlast je htela da prekine sednicu Skupštine, ali mi smo to sprečili i to se ne zna, rekao je za N1 narodni poslanik Radomir Lazović. „Ne znam da li javnost zna da je trebalo da se prekine sednica Skupštine, zamalo da bude prekinuta ali mi smo to… »
Vesti dana »

Priveden bivši ministar Tomislav Momirović, raspisana poternica za Goranom Vesićem
Nova ekonomija pre 24 satajoš 262 povezane

Tramp naredio da se dve nuklearne podmornice rasporede blizu Rusije posle izjava Medvedeva
Insajder pre 24 satajoš 24 povezane

Zelenski o mirovnom samitu sa Rusijom: Posebnu poruku je uputio vlastima u Moskvi
Telegraf pre 24 satajoš 35 povezanih

Sud BiH potvrdio prvostepenu presudu predsedniku Republike Srpske Dodiku godina zatvora i šest godina zabrane političkog delovanja
Dnevnik pre 24 satajoš 98 povezanih

Dačić kaže da je naredio da se 'zvučni topovi' vrate u magacine, ponudiće ih aerodromu
Slobodna Evropa pre 8 satijoš 26 povezanih