Повезане вести

Какав човек! Новак Ђоковић стигао на Вимблдон, а тамо урадио ово! (видео)

Какав човек! Новак Ђоковић стигао на Вимблдон, а тамо урадио ово! (видео)

Вечерње новости 25.06.2023
НОВАК Ђоковић је чак седам пута освајао најпрестижнији тениски турнир на свету, Вимблдон, а само што је стигао на чувене травнате терене у Енглеској, извео је потез по коме се и памте његови досадашњи успеси на том надметању… »
Ђоковић по доласку на Вимблдон поново пробао укус траве: Још увек сам гладан (видео)

Ђоковић по доласку на Вимблдон поново пробао укус траве: Још увек сам гладан (видео)

Спортски журнал 25.06.2023
Поход на осму титулу на Вимблдону и 24. грен слем почиње 3. јула. - Сећам се укуса и још увек сам гладан - написао је најбољи тенисер света Новак Ђоковић у опису видео снимка на Инстаграму, на коме се види да је по доласку на… »
Магични укус вимблдонске траве - Новак: ''Хоћу ЈОШ!''

Магични укус вимблдонске траве - Новак: ''Хоћу ЈОШ!''

Спортске.нет 25.06.2023
Заслужени одмор после историјске титуле на Ролан Гаросу је завршен и најбољи тениусер света Новак Ђоковић се сада окреће трећем гренд слему сезоне, енглеском Вимблдону, где ће покушати да стигне и до 24. гренд слем трофеја у… »
У вечерњим сатима: Вимблдон се огласио о Новаку Ђоковићу

У вечерњим сатима: Вимблдон се огласио о Новаку Ђоковићу

Вечерње новости 24.06.2023
НОВАК Ђоковић је чак седам пута освајао најпрестижнији тениски турнир на свету, Вимблдон, који се минулих дана није баш прославио када се о Србину ради, али је у суботу увече решио да свет о Нолету и "обавести". ФОТО: Тањуг/АП… »

Вести дана »