Повезане вести
Правио сам екипу у Турској да будем бољи од Обрадовића: Атаман открио интересантан детаљ док је водио Ефес
Еуроневс 25.06.2023
Ергин Атаман преузео је овог лета кормило Панатинаикоса са циљем да врати грчки клуб на трон Европе, а судећи према изјавама турског стручњака, великан из Атине има озбиљне намере да се умеша у борбу за титулу Старог… »
"Циљ ми је био да надмашим Жељка Обрадовића": Атаман дошао у пао, па открио занимљив детаљ
Вечерње новости 25.06.2023
ЕРГИН Атаман је преузео Панатинаикос. Говорио је о циљевима Атињана, али се присетио и како је као тренер Ефеса желео да прекине доминацију Фенера под вођством Жељка Обрадовића. ФОТО: Тањуг / Сава Радовановић Турски стручњак… »
"Правио сам тим да победим Жељка Обрадовића!" Атаман стигао у Атину, па открио детаљ - тад је знао да ће бити најбољи
Мондо 25.06.2023
Ергин Атаман испричао да је у Ефесу правио тим како би победио Жељка Обрадовића! Ергин Атаман испричао да је у Ефесу правио тим како би победио Жељка Обрадовића! Турски тренер Ергин Атаман представљен је као нови шеф у Атини… »
Атаман: У Ефесу сам правио тим према Жељковом Фенеру…
Спорт клуб 25.06.2023
Нови тренер Панатинаикоса Ергин Атаман наставио је са смелим изјавама по преузимању Зелених, и већ је најавио поход на фајнал-фор Евролиге. „То нам јесте циљ и не могу да га спустим. У клубу као што је Панатинаикос, не могу да… »
Вести дана »
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 5 сатијош 30 повезаних
Ситуација са НИС-ом под америчким санкцијама: рок за решење и преговори о продаји удела
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Стефановић (ССП): Једино што Вучић може да каже челницима ЕУ је да је Србију отела мафија
Бета пре 3 сатајош 27 повезаних