Povezane vesti

Pravio sam ekipu u Turskoj da budem bolji od Obradovića: Ataman otkrio interesantan detalj dok je vodio Efes

Pravio sam ekipu u Turskoj da budem bolji od Obradovića: Ataman otkrio interesantan detalj dok je vodio Efes

Euronews 25.06.2023
Ergin Ataman preuzeo je ovog leta kormilo Panatinaikosa sa ciljem da vrati grčki klub na tron Evrope, a sudeći prema izjavama turskog stručnjaka, velikan iz Atine ima ozbiljne namere da se umeša u borbu za titulu Starog Kontinenta. "Naš cilj je… »
"Cilj mi je bio da nadmašim Željka Obradovića": Ataman došao u pao, pa otkrio zanimljiv detalj

"Cilj mi je bio da nadmašim Željka Obradovića": Ataman došao u pao, pa otkrio zanimljiv detalj

Večernje novosti 25.06.2023
ERGIN Ataman je preuzeo Panatinaikos. Govorio je o ciljevima Atinjana, ali se prisetio i kako je kao trener Efesa želeo da prekine dominaciju Fenera pod vođstvom Željka Obradovića. FOTO: Tanjug / Sava Radovanović Turski stručnjak je sa timom iz… »
"Pravio sam tim da pobedim Željka Obradovića!" Ataman stigao u Atinu, pa otkrio detalj - tad je znao da će biti najbolji

"Pravio sam tim da pobedim Željka Obradovića!" Ataman stigao u Atinu, pa otkrio detalj - tad je znao da će biti najbolji

Mondo 25.06.2023
Ergin Ataman ispričao da je u Efesu pravio tim kako bi pobedio Željka Obradovića! Ergin Ataman ispričao da je u Efesu pravio tim kako bi pobedio Željka Obradovića! Turski trener Ergin Ataman predstavljen je kao novi šef u Atini, gde je preuzeo… »
Ataman: U Efesu sam pravio tim prema Željkovom Feneru…

Ataman: U Efesu sam pravio tim prema Željkovom Feneru…

Sport klub 25.06.2023
Novi trener Panatinaikosa Ergin Ataman nastavio je sa smelim izjavama po preuzimanju Zelenih, i već je najavio pohod na fajnal-for Evrolige. „To nam jeste cilj i ne mogu da ga spustim. U klubu kao što je Panatinaikos, ne mogu da kažem da je cilj da… »

Vesti dana »