Повезане вести

„Први пут ми се ово десило“: Милица Тодоровић открила зашто се расплакала током наступа

„Први пут ми се ово десило“: Милица Тодоровић открила зашто се расплакала током наступа

Нова 25.06.2023
Ово је уједно и њен последњи наступ у овој сезони. Мајка Милице Тодоровић објавила је видео са наступа њене ћерке, док јој је публика скандирала „Мицо, ми те волимо“. Колико јој значи подршка фанова, Милица је доказала и тиме… »
(Видео) "јуче ми је био последњи наступ": Милица Тодоровић открила зашто је плакала на концерту, донела важну одлуку…

(Видео) "јуче ми је био последњи наступ": Милица Тодоровић открила зашто је плакала на концерту, донела важну одлуку…

Блиц 25.06.2023
Милица Тодоровић синоћ је на свом наступу заплакала пред публиком, а емотивне кадрове са њеног наступа објавила је њена мајка, које је бескрајно поносна на ћерку. Наиме, фанови Милице Тодоровић скандирала су њено име, а… »
(Видео) Милица Тодоровић ронила сузе усред наступа: Певачица није могла да се суздржи, њена мајка објавила снимак и поручила…

(Видео) Милица Тодоровић ронила сузе усред наступа: Певачица није могла да се суздржи, њена мајка објавила снимак и поручила…

Блиц 25.06.2023
Певачица Милица Тодоровић где год да наступа доведе атмосферу до усијања, а сада је на последњем наступу заплакала пред публиком. Наиме, њени фанови су скандирала њено име, а певачица је заплакала и брисала сузе пред свима. -… »

Вести дана »