Povezane vesti
Koluvija u „Utisku nedelje“: Voleo bih da me pustite na miru da živim svoj život
N1 Info 25.06.2023
Vlasnik imanja Jovanjica Predrag Koluvija javio se u emisiju "Utisak nedelje" u kojoj se govorilo o slučaju "Jovanjica", i rekao da su "ljudi ostrašćeni" i da bi voleo da ga "puste na miru da živi svoj život". „Moj utisak je da bih voleo da svi vi koji… »
Zorić o „Jovanjici“: Postojala je ideja da se imanje zapali, Koluvija naoružano obezbeđenje pravdao pričom o krađi krastavca i…
Nova 25.06.2023
Jelena Zorić, novinarka nedeljnika "Vreme" i BIRN-a, izjavila je večeras u "Utisku nedelje" da je, prema nekim njenim saznanjima, postojao plan da se zapali "Jovanjica", te da su zbog toga policijski inspektori pazili da do toga ne dođe. Zorić je… »
Jelena Zorić: Postojao je plan da se Jovanjica zapali i unište dokazi
N1 Info 25.06.2023
Jelena Zorić, novinarka nedeljnika "Vreme" i BIRN-a, izjavila je u "Utisku nedelje" da je, prema nekim njenim saznanjima, postojao plan da se zapali "Jovanjica", te da su zbog toga policijski inspektori pazili da do toga ne dođe. Zorić je podsetila da se… »
Koluvija u „Utisku nedelje“: Voleo bih da me pustite na miru da živim svoj život
Novi magazin 25.06.2023
Vlasnik imanja Jovanjica Predrag Koluvija, javio se u emisiju "Utisak nedelje" u kojoj se govorilo o slučaju "Jovanjica", i rekao da su "ljudi ostrašćeni" i da bi voleo da ga "puste na miru da živi svoj život". „Moj utisak je da bih voleo da svi vi koji… »
Vesti dana »

U Srbiji 5 dana zaredom biće kao u paklu – i danju i noću: Očekuje nas još jedan talas 40+, a evo od kog datuma će vreme biti savršeno
Nova pre 38 minutajoš 29 povezanih

U Fijatovoj fabrici u Kragujevcu biće zaposleno 800 radnika iz Nepala i Maroka zbog manjka domaće radne snage
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 14 povezanih

Požar većih razmera u opštini Kladovo, u gašenje će se uključiti i helikopteri
RTV pre 8 minutajoš 58 povezanih

SAD i Kina produžile trgovinsko primirje i odložile carine na 90 dana
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 23 povezane