Povezane vesti

Američka obalska straža pokrenula istragu o imploziji "Titana": "Cilj je da se spreče ovakvi incidenti"

Američka obalska straža pokrenula istragu o imploziji "Titana": "Cilj je da se spreče ovakvi incidenti"

Blic 26.06.2023
Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije tuističke podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik", saopštili su danas zvaničnici. - Moj primarni cilj je da sprečim ovakve incidente dajući… »
Obalska straža SAD pokrenula istragu o imploziji podmornice "Titan"

RTS 26.06.2023
Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije turističke podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik", saopštili su zvaničnici. Glavni istražitelj Obalske straže kapetan Džejson Nojbauer… »
Obalska straža SAD-a pokrenula istragu o imploziji Titana

Obalska straža SAD-a pokrenula istragu o imploziji Titana

Al Jazeera 26.06.2023
Cilj je spriječiti ovakve incidente, dajući neophodne preporuke za poboljšanje sigurnosti u pomorskom saobraćaju širom svijeta, rekao je glavni istražitelj obalske straže. Obalska straža SAD-a istražuje uzrok implozije turističke podmornice… »
Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije "Titana"

Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije "Titana"

Insajder 26.06.2023
Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije turističke podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik", saopštili su zvaničnici. "Moj primarni cilj je da sprečim ovakve incidente, dajući… »

Euronews 26.06.2023
Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije tuističke podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik", saopštili su danas zvaničnici. "Moj primarni cilj je da sprečim ovakve incidente dajući… »
Obalska straža SAD pokrenula istragu o imploziji "Titana"

Obalska straža SAD pokrenula istragu o imploziji "Titana"

RTV 26.06.2023
BOSTON - Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije turističke podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik", saopštili su zvaničnici. Moj primarni cilj je da sprečim ovakve incidente… »
Obalska straža SAD pokrenula istragu o imploziji "Titana": Cilj je sprečiti ovakve incidente

Obalska straža SAD pokrenula istragu o imploziji "Titana": Cilj je sprečiti ovakve incidente

Telegraf 26.06.2023
Pomorske agencije pretražuju područje u severnom Atlantiku gde je podmornica uništena. Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije tuističle podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik"… »

Vesti dana »