Povezane vesti
Obalska straža SAD-a pokrenula istragu o imploziji Titana
Al Jazeera 26.06.2023
Cilj je spriječiti ovakve incidente, dajući neophodne preporuke za poboljšanje sigurnosti u pomorskom saobraćaju širom svijeta, rekao je glavni istražitelj obalske straže. Obalska straža SAD-a istražuje uzrok implozije turističke podmornice Titan u kojoj… »
Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije "Titana"
Insajder 26.06.2023
Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije turističke podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik", saopštili su zvaničnici. "Moj primarni cilj je da sprečim ovakve incidente, dajući neophodne… »
Obalska straža SAD pokrenula istragu o imploziji podmornice "Titan"
Euronews 26.06.2023
Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije tuističke podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik", saopštili su danas zvaničnici. "Moj primarni cilj je da sprečim ovakve incidente dajući… »
Obalska straža SAD pokrenula istragu o imploziji "Titana"
RTV 26.06.2023
BOSTON - Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije turističke podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik", saopštili su zvaničnici. Moj primarni cilj je da sprečim ovakve incidente, dajući… »
Obalska straža SAD pokrenula istragu o imploziji "Titana": Cilj je sprečiti ovakve incidente
Telegraf 26.06.2023
Pomorske agencije pretražuju područje u severnom Atlantiku gde je podmornica uništena. Obalska straža SAD istražuje uzrok implozije tuističle podmornice "Titan" u kojoj je poginulo svih pet putnika, dok je bila na putu ka olupini broda "Titanik"… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za Srbiju 9. decembra 2025: magla ujutru, pretežno sunčano tokom dana
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 16 povezanih
Srbin novi šef BMW-a: Milan Nedeljković preuzima najveću poziciju u nemačkom gigantu
Mondo pre 21 minutajoš 13 povezanih
(Video) Japanu preti megazemljotres! Povređene 33 osobe, vlasti izdale upozorenje za narednih nedelju dana
Dnevnik pre 1 satjoš 16 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 29 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
Novi magazin pre 41 minutajoš 15 povezanih