Povezane vesti
Predrag Koluvija: Ljudi su ostrašćeni, voleo bih da me pustite na miru da živim svoj život
Radio 021 26.06.2023
Vlasnik imanja "Jovanjica" Predrag Koluvija javio se u emisiju "Utisak nedelje" u kojoj se govorilo o slučaju "Jovanjica", i rekao da su "ljudi ostrašćeni" i da bi voleo da ga "puste na miru da živi". "Moj utisak je da bih voleo da svi vi koji se… »
Vlasnik Jovanjice sa javio u Utisak nedelje: Pustite me na miru
Vreme 26.06.2023
Organizovani kriminal Predrag Koluvija, koji je optužen za proizvodnju više od tone i po marihuane, rekao da bi voleo da ga "puste na miru da živi svoj život" Vlasnik imanja Jovanjica Predrag Koluvija, koji je optužen za proizvodnju više od tone i… »
Jelena Zorić o „Jovanjici“ u Utisku nedelje: Postojala ideja da se imanje zapali, Koluvija naoružano obezbeđenje pravdao…
Danas 26.06.2023
Jelena Zorić, novinarka nedeljnika „Vreme“ i BIRN-a, izjavila je večeras u „Utisku nedelje“ da je, prema nekim njenim saznanjima, postojao plan da se zapali „Jovanjica“, te da su zbog toga policijski inspektori pazili da do toga ne dođe… »
Vesti dana »
Naredba za sprovođenje istrage protiv okrivljenih za pad nadstrešnice potvrdila objavljivana istraživanja Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 14 minutajoš 84 povezane
"Nema nedodirljivih u Srbiji": Gradonačelnik Novog Sada se oglasio povodom privođenja v.d. direktora JGSP "Novi Sad"
Blic pre 1 satjoš 82 povezane
"Plašim se jedne stvari": Trener Štutgarta pred meč sa Crvenom zvezdom
Večernje novosti pre 50 minutajoš 39 povezanih
Puljić: Najavljene Trumpove carine Kanadi i Meksiku iznenađujuće
Al Jazeera pre 1 satjoš 35 povezanih
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
Danas pre 2 satajoš 29 povezanih