Повезане вести

Исповест жене која је изгубила супруга и сина у подморници Титан: Нисам схватила озбиљност, а онда је кренуло низбрдо

Исповест жене која је изгубила супруга и сина у подморници Титан: Нисам схватила озбиљност, а онда је кренуло низбрдо

Еуроневс 26.06.2023
Тинејџер Сулејман Давуд, који је настрадао у подморници Титан, понео је са собом Рубикову коцку у нади да ће оборити светски рекорд, рекла је његова мајка за ББЦ. Деветнаестогодишњак се пријавио Гинисовој књизи рекорда, а… »
Исповест жене која је у Титану изгубила супруга и сина: „Нисам разумела…“

Исповест жене која је у Титану изгубила супруга и сина: „Нисам разумела…“

Данас 26.06.2023
Сулејман Давуд, тинејџер који је прошле седмице погинуо на подморници Титан, на своје путовање понео је Рубикову коцку, а главни циљ му је био срушити светски рекорд, у првом јавном иступу открива његова мајка. Кристијана… »
„Сулејману сам дала своју карту за подморницу“: Исповест жене пакистанског милијардера, открила у ком тренутку је изгубила…

„Сулејману сам дала своју карту за подморницу“: Исповест жене пакистанског милијардера, открила у ком тренутку је изгубила…

Нова 26.06.2023
Кристин Давуд, мајка тинејџера Сулејмана Давуда, који је погинуо у поморској катастрофи Титана, открила је да је првобитни план био да она са својим супругом Шахзадом Давудом крене у подводну авантуру, али своје место дала је… »
"Тада сам изгубила наду": Мајка младића страдалог у "Титану" открила да је у подморницу кренуо са Рубиковом коцком

"Тада сам изгубила наду": Мајка младића страдалог у "Титану" открила да је у подморницу кренуо са Рубиковом коцком

Еуроневс 26.06.2023
Младић Сулејман Давуд (19), који је погинуо у подморници "Титан", понео је Рубикову коцку са собом јер је желео да обори светски рекорд, рекла је његова мајка за ББЦ. Младић се пријавио за Гинисову књигу рекорда, а његов отац… »
Титаник: „Хтео је да сложи Рубикову коцку поред олупине“, каже мајка једне од жртава из подморнице Титан

Титаник: „Хтео је да сложи Рубикову коцку поред олупине“, каже мајка једне од жртава из подморнице Титан

Данас 26.06.2023
Тинејџер Сулејман Давуд, који је настрадао у подморници Титан, понео је са собом Рубикову коцку у нади да ће оборити светски рекорд, рекла је његова мајка за ББЦ. Он се пријавио Гинисовој књизи рекорда, а његов отац Шахзада… »
„Хтео је да обори Гинисов рекорд“: Огласила се мајка младића који је страдао када је подморница имплодирала и открила шта је…

„Хтео је да обори Гинисов рекорд“: Огласила се мајка младића који је страдао када је подморница имплодирала и открила шта је…

Нова 26.06.2023
Прошле недеље у Атлантику је петоро особа погинуло у подморници Титан, а ове недеље одржане су сахране за 19-годишњег Сулејмана Давуда и његово оца Шахзада. Мајка погинулог оца и сина открила је мотиве њиховог одласка у… »
Мајка младића који је погинуо у "Титану": Желео да сложи Рубикову коцку на дубини од 3.700 метара

Мајка младића који је погинуо у "Титану": Желео да сложи Рубикову коцку на дубини од 3.700 метара

Инсајдер 26.06.2023
Младић Сулеман Давуд (19), који је погинуо у подморници "Титан", понео је Рубикову коцку са собом јер је желео да обори светски рекорд, рекла је његова мајка за ББЦ. Младић се пријавио за Гинисову књигу рекорда, а његов отац… »
Мајка дечака погинулог у подморници открила шта је понео на пут: Хтео да обори Гинисов рекорд, отац му помагао

Мајка дечака погинулог у подморници открила шта је понео на пут: Хтео да обори Гинисов рекорд, отац му помагао

Телеграф 26.06.2023
Породица је још раније хтела да посети олупину Титаника, међутим, тај пут је био отказан због пандемије. Прошле недеље у Атлантику је петоро особа погинуло у подморници Титан, а ове недеље одржане су сахране за 19-годишњег… »
Он је на подморницу отишао уместо мене! Жена чији су муж и син погинули у "Титану" открила последњи разговор (фото)

Он је на подморницу отишао уместо мене! Жена чији су муж и син погинули у "Титану" открила последњи разговор (фото)

Мондо 26.06.2023
Проговорила жена чији су муж и син погинули на подморници "Титан". Требало је да до олупине зарони она, али је одустала... Открила и последњи разговор пред кобни пут. Проговорила жена чији су муж и син погинули на подморници… »

Вести дана »