Povezane vesti
„Dobila sam drvo u glavu i sat u nos“: Breskvica doživela jezivu neprijatnost na nastupu
Nova 26.06.2023
Anđela Ignjatović Breskvica podelila je sa svojim pratiocima neprijatnost koja joj se dogodila na nastupu. Mlada pevačica je nastupala na Music Weeku kada su je pojedinci iz publike gađali. Anđela se oglasila na svom Instagramu gde je otkrila da je… »
"Dobila sam drvo u glavu, zdravstveno sam katastrofa": Breskvica u narodnoj nošnji pevala "Đurđevdan", oduševila sve, a…
Blic 26.06.2023
Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nastupala je na Music Week-u, a sada se oglasila tim povodom. Naime, ona je na svom Instagramu napisala da je loše zdravstveno, te da je i ona zadobila udarac od pojedinaca iz publike. "Dragi… »
Vojaža i Emu gađali flašama, nju drvetom! Breskvica se oglasila posle skandala na Ušću - "Pogodili me u glavu i u nos!"
Mondo 26.06.2023
Anđela Ignjatović Breskvica otkrila šta se sve dešavalo tokom njenog nastupa na Music Week festivalu. Anđela Ignjatović Breskvica otkrila šta se sve dešavalo tokom njenog nastupa na Music Week festivalu Mlada pevačica Anđela Ignjatović… »
Vesti dana »
Putin potpisao zakon o ukidanju dugova za vojnike koji se bore u Ukrajini – do 92.000 evra
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
(Video): Večeras se na koncertu Tanje Savić samo on pojavio iz prve postave "Zvezda Granda": Oni nisu želeli da dođu na njen koncert, a evo ko je još bio gost
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih
Napisao optužnicu za ubistvo premijera: Jovan Prijić podneo ostavku istog jutra kada je ubijen Zoran Đinđić: Dan ranije doneo iskaz svedoka - saradnika kojim je razotkriven Zemunski klan
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Erdogan podržava hapšenje Netanjahua: "Treba obnoviti poverenje čovečanstva"
Kurir pre 12 minutajoš 2 povezane