Povezane vesti
„Dobila sam drvo u glavu i sat u nos“: Breskvica doživela jezivu neprijatnost na nastupu
Nova 26.06.2023
Anđela Ignjatović Breskvica podelila je sa svojim pratiocima neprijatnost koja joj se dogodila na nastupu. Mlada pevačica je nastupala na Music Weeku kada su je pojedinci iz publike gađali. Anđela se oglasila na svom Instagramu gde je otkrila da je… »
"Dobila sam drvo u glavu, zdravstveno sam katastrofa": Breskvica u narodnoj nošnji pevala "Đurđevdan", oduševila sve, a…
Blic 26.06.2023
Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, nastupala je na Music Week-u, a sada se oglasila tim povodom. Naime, ona je na svom Instagramu napisala da je loše zdravstveno, te da je i ona zadobila udarac od pojedinaca iz publike. "Dragi… »
Vojaža i Emu gađali flašama, nju drvetom! Breskvica se oglasila posle skandala na Ušću - "Pogodili me u glavu i u nos!"
Mondo 26.06.2023
Anđela Ignjatović Breskvica otkrila šta se sve dešavalo tokom njenog nastupa na Music Week festivalu. Anđela Ignjatović Breskvica otkrila šta se sve dešavalo tokom njenog nastupa na Music Week festivalu Mlada pevačica Anđela Ignjatović… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

„Javni servis ima obeveze prema građanima, kome služite“: Govor profesora ispred zgrade RTS-a
N1 Info pre 42 minutajoš 28 povezanih

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 5 satijoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih