Повезане вести
„Добила сам дрво у главу и сат у нос“: Бресквица доживела језиву непријатност на наступу
Нова 26.06.2023
Анђела Игњатовић Бресквица поделила је са својим пратиоцима непријатност која јој се догодила на наступу. Млада певачица је наступала на Мусиц Вееку када су је појединци из публике гађали. Анђела се огласила на свом Инстаграму… »
"Добила сам дрво у главу, здравствено сам катастрофа": Бресквица у народној ношњи певала "Ђурђевдан", одушевила све, а сада…
Блиц 26.06.2023
Млада певачица Анђела Игњатовић, познатија као Бресквица, наступала је на Мусиц Веек-у, а сада се огласила тим поводом. Наиме, она је на свом Инстаграму написала да је лоше здравствено, те да је и она задобила ударац од… »
Војажа и Ему гађали флашама, њу дрветом! Бресквица се огласила после скандала на Ушћу - "Погодили ме у главу и у нос!"
Мондо 26.06.2023
Анђела Игњатовић Бресквица открила шта се све дешавало током њеног наступа на Мусиц Веек фестивалу. Анђела Игњатовић Бресквица открила шта се све дешавало током њеног наступа на Мусиц Веек фестивалу Млада певачица Анђела… »
Вести дана »
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Бета пре 5 сатијош 4 повезане
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТВ пре 27 минутајош 1 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4 сата - какав је поступак
РТС пре 2 минутајош 4 повезане