Povezane vesti

Jutjuber za dlaku izbegao smrt: Pre tragedije sproveo probno ronjenje, sa njim u podmornici bio i jedan od preminulih (video)

Jutjuber za dlaku izbegao smrt: Pre tragedije sproveo probno ronjenje, sa njim u podmornici bio i jedan od preminulih (video)

Blic 26.06.2023
Jutjuber Džejk Keler, takođe poznat kao Dalmid, objavio je video koji je snimio na istom brodu "Oušn gejt Ekspedišns", samo nekoliko nedelja pre nego što je podmornica koja je krenula ka Titaniku implodirala i ubila pet ljudi. On je imao rezervisano… »
Jutjuber snimao kako izgleda ulazak u kobnu podmornicu „Titan“: Svi su bili nasmejani, a onda se čuo glas – „Nešto…

Jutjuber snimao kako izgleda ulazak u kobnu podmornicu „Titan“: Svi su bili nasmejani, a onda se čuo glas – „Nešto…

Nova 26.06.2023
Jutjuber pod imenom Skuba Džejk objavio je svoje snimke iz podmornice Titan, u kojoj je bio ove godine, i to samo nekoliko nedelja pre tragedije, na "misiji III". Njegova ekspedicija je na kraju, zbog neočekivanih problema, otkazana. Tragedija u kojoj… »
Jutjuber pokazao kako izgleda ukrcavanje u podmornciu Titan! Imao sreće da je ekspedicija otkazana, mogao je da pogine

Jutjuber pokazao kako izgleda ukrcavanje u podmornciu Titan! Imao sreće da je ekspedicija otkazana, mogao je da pogine

Mondo 26.06.2023
Ekspedicija Titan je zbog neočekivanih problema otkazana, a u njoj je trebao da bude i jutjuber Skuba Džejk. Ekspedicija Titan je zbog neočekivanih problema otkazana, a u njoj je trebao da bude i jutjuber Skuba Džejk. Jutjuber pod korisničkim imenom… »
Ovako izgleda ukrcavanje u podmornicu smrti: Jutjubera spasla puka sreća: "Da ekspedicija nije otkazana, ja sam mogao da budem…

Ovako izgleda ukrcavanje u podmornicu smrti: Jutjubera spasla puka sreća: "Da ekspedicija nije otkazana, ja sam mogao da budem…

Blic 26.06.2023
Jutjuber pod korisničkim imenom Skuba Džejk je objavio svoje snimke iz "Oušn Gejt" podmornice Titan, u kojoj je bio ove godine, nekoliko nedelja pre tragedije u kojoj je nastradalo petoro. On je bio na "misiji III". Njegova ekspedicija je na kraju… »

Vesti dana »