Povezane vesti
Evo kad ležu penzije za jun
Moj Novi Sad 26.06.2023
Prema kalendaru isplata penzija koji je objavio Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO), junsku penziju će prvi primiti korisnici iz kategorije samostalnih delatnosti, i to – 4. jula. Za penzionere koji su u kategoriji "Zaposleni"… »
Uskoro kreće isplata penzija za jun: Ova grupa penzionera je prva na spisku
Mondo 26.06.2023
PIO Fond još uvek nije izbacio zvanični kalendar, ali po pravilu za manje od dve nedelje kreću isplate penzija za jun. PIO Fond još uvek nije izbacio zvanični kalendar, ali po pravilu za manje od dve nedelje kreću isplate penzija za jun. Za nešto manje… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 10 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 26 minutajoš 7 povezanih
"Nisam ni znao da je ćerka bila kod mene" Nakon što je izneo optužbe na Miličin račun, Terza spustio loptu, umešao se brat: Burno je odreagovao... (video)
Kurir pre 21 minutajoš 6 povezanih
Španski reprezentativac progovorio o paklu posle finala: Argentinci pokušali da ga udare, a evo šta je on poručio...
Kurir pre 2 satajoš 3 povezane