Povezane vesti

"Ja sam heteroseksualac": Ovako je Aleksa Jelić kojem će surogat majka roditi dete pričao o svom opredeljenju: U Španiji…

"Ja sam heteroseksualac": Ovako je Aleksa Jelić kojem će surogat majka roditi dete pričao o svom opredeljenju: U Španiji…

Blic 26.06.2023
Muzičar i baletski umetnik Aleksa Jelić (47) preselio se pre nekoliko godina u Barselonu. Aleksa sada namerava da uskoro uđe u proces koji će mu omogućiti da ostvari svoju najveću želju - da postane otac. To će učiniti uz pomoć surogat majke… »
„Surogat majka će mi roditi dete, a bebu ću odgajati sam“: Naš pevač rešen da postane otac

„Surogat majka će mi roditi dete, a bebu ću odgajati sam“: Naš pevač rešen da postane otac

Nova 26.06.2023
Pevač i baletan Aleksa Jelić otkrio je da ima želju da se ostvari u ulozi oca. Kako je rekao, s obzirom na to da je trenutno sam, potomstvo će pokušati da dobije uz pomoć surogat majke. „Već neko vreme duboko i intenzivno razmišljam o tome i… »
Napustio Srbiju i postao šanker u Barseloni: Aleksa Jelić (46) otkrio - "Postaću otac uz pomoć surogat majke"!

Napustio Srbiju i postao šanker u Barseloni: Aleksa Jelić (46) otkrio - "Postaću otac uz pomoć surogat majke"!

Mondo 26.06.2023
Pevač planira da se ostvari u ulozi oca. Otkriva da ima podršku porodice. Pevač planira da se ostvari u ulozi oca. Otkriva da ima podršku porodice. Pevač i baletski igrač Aleksa Jelić (46) želi da uđe u proces koji će mu omogućiti da se ostvari… »

Vesti dana »