Повезане вести
"Ја сам хетеросексуалац": Овако је Алекса Јелић којем ће сурогат мајка родити дете причао о свом опредељењу: У Шпанији ради…
Блиц 26.06.2023
Музичар и балетски уметник Алекса Јелић (47) преселио се пре неколико година у Барселону. Алекса сада намерава да ускоро уђе у процес који ће му омогућити да оствари своју највећу жељу - да постане отац. То ће учинити уз помоћ… »
„Сурогат мајка ће ми родити дете, а бебу ћу одгајати сам“: Наш певач решен да постане отац
Нова 26.06.2023
Певач и балетан Алекса Јелић открио је да има жељу да се оствари у улози оца. Како је рекао, с обзиром на то да је тренутно сам, потомство ће покушати да добије уз помоћ сурогат мајке. „Већ неко време дубоко и интензивно… »
Напустио Србију и постао шанкер у Барселони: Алекса Јелић (46) открио - "Постаћу отац уз помоћ сурогат мајке"!
Мондо 26.06.2023
Певач планира да се оствари у улози оца. Открива да има подршку породице. Певач планира да се оствари у улози оца. Открива да има подршку породице. Певач и балетски играч Алекса Јелић (46) жели да уђе у процес који ће му… »
Вести дана »
Решење за НИС мора бити пронађено до 15. јануара, три сценарија на столу
РТС пре 7 минутајош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане