Povezane vesti
Delovi Kamenice bez vode zbog radova
Dnevnik 26.06.2023
Zbog planiranih radova na rekonstrukciji PS „Čardak“, bez vode će u Sremskoj Kamenici od 9 do 12 sati biti naselje Čardak, Livade, Glavica i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Delovi Sremske Kamenice u utorak pre podne bez vode
Moj Novi Sad 26.06.2023
Zbog planiranih radova na rekonstrukciji PS "Čardak", bez vode će sutra, 27. juna, od 9 do 12 sati biti naselja Čardak, Livade, Glavica i okolne ulice. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe… »
Deo Futoga bez vode zbog havarije
Radio 021 26.06.2023
Deo Futoga nema vode zbog havarije. FUTOG Bez vode će do 15 časova biti ulice Rade Kondića, Prvomajska i okolne. U "Vodovodu" kaže da će u slučaju potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Isključenja vode u Novom Sadu
RTV 26.06.2023
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 15 sati biti ulice Rade Kondića, Prvomajska i okolne ulice u Futogu. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Futoga bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 26.06.2023
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 15 sati biti ulice Rade Kondića, Prvomajska i okolne ulice u Futogu. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »

Studenti umetničkih fakulteta u blokadi objavili "pismo narodu": Pozvali građane da se samoorganizuju u zborove (foto/video)
Blic pre 9 minutajoš 48 povezanih

Evropska vicešampionka Angelina: ''Hvala svima na podršci, ovo je tek početak!''
Sportske.net pre 45 minutajoš 46 povezanih

Tramp: Zelenski je bio nezahvalan, uzeo sam slatkiš bebi; Rubio: Bez Starlinka, Rusi bi već bili na granici sa Poljskom
RTS pre 28 minutajoš 32 povezane

MUP: U alkoholisanom stanju vređao studente u Pionirskom parku, pa priveden
NIN pre 7 satijoš 24 povezane