Povezane vesti
Piter Olanjinka predstavljen u Crvenoj zvezdi
Politika 26.06.2023
Novi fudbaler Crvene zvezde Piter Olanjinka izjavio je danas u Beogradu da je dolazak među crveno-bele veliki korak za njegovu karijeru. „Svestan sam da je korak napred, a promena, iako nije laka, ide uz posao fudbalera. Ovo je novi izazov koji sam… »
Piter predstavljen u Zvezdi: Katai je izuzetno kvalitetan, ali ja igram isturenije (video)
Sportski žurnal 26.06.2023
Imao sam već priliku da posetim stadion i oduševljen sam Marakanom. Veliki posao napravila je Crvena zvezda kada je u januaru 2023. dogovorila transfer Pitera Olanjinke i to bez obeštećenja. Danas, krilni napadač iz Nigerije koji je parafirao… »
Zvezda ne pomišlja da stane! Uskoro stiže još jedan igrač za Ligu šampiona
Večernje novosti 26.06.2023
CRVENA zvezda predstavila je danas Pitera Olajinku kao novog igrača. Ipak, crveno-beli ne planiraju tu da stanu. Ubrzo bi na "Marakanu" mogao da stigne još jedan fudbaler. FOTO: FK Crvena zvezda Ovu vest otkrio je sportski direktor crveno-belih Mitar… »
Piter Olanjinka zvanično predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde: Napadač iz Nigerije potpisao trogodišnji ugovor
Danas 26.06.2023
Fudbalski klub Crvena zvezda zvanično je predstavio svog novog igrača Pitera Olanjinku, 28-godišnjeg Nigerijca koji je prošle sezone nastupao za Slaviju iz Praga. Čelnici crveno-belih dogovorili su dolazak Olanjinke još u januaru, i to bez… »
Zvezda dovodi veliko pojačanje, bez novih igrača u odbrani
Nova 26.06.2023
Dragović i Eraković i dalje važe za glavne adute pred golom Vrlo dobar posao napravila je Crvena zvezda kada je u januaru 2023. dogovorila transfer Pitera Olanjinke i to bez obeštećenja. Krilni napadač iz Nigerije parafirao je saradnju na tri godine… »
Sprema se još jedan veliki transfer u Zvezdi - Mrkela: Uskoro ga završavamo (video)
Sportski žurnal 26.06.2023
Kada je reč o odbrani, imamo dosta fudbalera koji mogu da pokriju pozicije u defanzivi, i za sada nije u planu da ikog dovodimo, ali će svakako to zavisiti i od odlazaka. Najnovije pojačanje Zvezde Pitera Olajinku predstavio je sportski direktor Mitar… »
Stigao je "baharov aleksandar katai" - mora odmah da blista: Dominirao po Evropi, sad je spreman za Ligu šampiona!
Mondo 26.06.2023
Nigerijski fudbaler Piter Olanjinka novi je igrač Crvene zvezde i jedno od najvećih pojačanje pred grupnu fazu Lige šampiona naredne jeseni. Nigerijski fudbaler Piter Olanjinka novi je igrač Crvene zvezde i jedno od najvećih pojačanje pred grupnu… »
Olajinka se priključio pripremama: Dolazak u Zvezdu za mene je korak napred
Euronews 26.06.2023
Fudbaleri aktuelnog šampiona Srbije trenutno se nalaze na Zlatiboru gde se uveliko pripremaju za novu sezonu u Ligi šampiona i domaćem prvenstvu. Novi šef stručnog štaba, Barak Bahar, je imao dovoljno vremena da se upozna sa igračima koji su već… »
Piter Olanjinka: Zvezda ima sjajan tim
Sport klub 26.06.2023
Novi fudbaler Crvene zvezde Piter Olanjinka izjavio je u Beogradu da je dolazak među crveno-bele veliki korak za njegovu karijeru. „Svestan sam da je korak napred, a promena, iako nije laka, ide uz posao fudbalera. Ovo je novi izazov koji sam postavio… »
Zvezda ne prestaje da se pojačava! Stigao veliki adut za Ligu šampiona (video)
Večernje novosti 26.06.2023
CRVENA zvezda nastavila je sa aktivnostima u letnjem prelaznom roku. Crveno-beli angažovali su novo pojačanje. U pitanju je Nigerijac Piter Olajinka. FOTO: N. Skenderija Krilni napadač je prethodnih pet sezona proveo u praškoj Slaviji. Za taj klub je… »
Olajinka se nada pesmi sa "Marakane", novo pojačanje stiže u Zvezdu, pitanje odbrane je jasno
Sportske.net 26.06.2023
Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas na Zlatiboru novog napadača u vidu Pitera Olajnke. Olajinka je neko čiji je transfer dogovoren još u januaru i stiže kao slobodan igrač posle pet godina provedenik u praškoj Slaviji. Prošle sezone je… »
Vesti dana »
Najtužnija škola u Srbiji! Učenici Tekstilne škole u Leskovcu se opraštaju od ubijenog tinejdžera (foto/video)
Blic pre 3 satajoš 28 povezanih
Izrael gađao liban uprkos primirju: Tvrde da je prekršeno ograničenje kretanja
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane
"Njene stvari uzmem u ruke, mirišem i plačem": Reči majke Danke Ilić kidaju dušu: "Njen brat pita za nju, fali mi moje dete"
Blic pre 3 satajoš 24 povezane