Повезане вести
Питер Олањинка представљен у Црвеној звезди
Политика 26.06.2023
Нови фудбалер Црвене звезде Питер Олањинка изјавио је данас у Београду да је долазак међу црвено-беле велики корак за његову каријеру. „Свестан сам да је корак напред, а промена, иако није лака, иде уз посао фудбалера. Ово је… »
Питер представљен у Звезди: Катаи је изузетно квалитетан, али ја играм истуреније (видео)
Спортски журнал 26.06.2023
Имао сам већ прилику да посетим стадион и одушевљен сам Мараканом. Велики посао направила је Црвена звезда када је у јануару 2023. договорила трансфер Питера Олањинке и то без обештећења. Данас, крилни нападач из Нигерије који… »
Звезда не помишља да стане! Ускоро стиже још један играч за Лигу шампиона
Вечерње новости 26.06.2023
ЦРВЕНА звезда представила је данас Питера Олајинку као новог играча. Ипак, црвено-бели не планирају ту да стану. Убрзо би на "Маракану" могао да стигне још један фудбалер. ФОТО: ФК Црвена звезда Ову вест открио је спортски… »
Питер Олањинка званично представљен као ново појачање Црвене звезде: Нападач из Нигерије потписао трогодишњи уговор
Данас 26.06.2023
Фудбалски клуб Црвена звезда званично је представио свог новог играча Питера Олањинку, 28-годишњег Нигеријца који је прошле сезоне наступао за Славију из Прага. Челници црвено-белих договорили су долазак Олањинке још у… »
Звезда доводи велико појачање, без нових играча у одбрани
Нова 26.06.2023
Драговић и Ераковић и даље важе за главне адуте пред голом Врло добар посао направила је Црвена звезда када је у јануару 2023. договорила трансфер Питера Олањинке и то без обештећења. Крилни нападач из Нигерије парафирао је… »
Стигао је "бахаров александар катаи" - мора одмах да блиста: Доминирао по Европи, сад је спреман за Лигу шампиона!
Мондо 26.06.2023
Нигеријски фудбалер Питер Олањинка нови је играч Црвене звезде и једно од највећих појачање пред групну фазу Лиге шампиона наредне јесени. Нигеријски фудбалер Питер Олањинка нови је играч Црвене звезде и једно од највећих… »
Спрема се још један велики трансфер у Звезди - Мркела: Ускоро га завршавамо (видео)
Спортски журнал 26.06.2023
Када је реч о одбрани, имамо доста фудбалера који могу да покрију позиције у дефанзиви, и за сада није у плану да иког доводимо, али ће свакако то зависити и од одлазака. Најновије појачање Звезде Питера Олајинку представио је… »
Питер Олањинка: Звезда има сјајан тим
Спорт клуб 26.06.2023
Нови фудбалер Црвене звезде Питер Олањинка изјавио је у Београду да је долазак међу црвено-беле велики корак за његову каријеру. „Свестан сам да је корак напред, а промена, иако није лака, иде уз посао фудбалера. Ово је нови… »
Олајинка се прикључио припремама: Долазак у Звезду за мене је корак напред
Еуроневс 26.06.2023
Фудбалери актуелног шампиона Србије тренутно се налазе на Златибору где се увелико припремају за нову сезону у Лиги шампиона и домаћем првенству. Нови шеф стручног штаба, Барак Бахар, је имао довољно времена да се упозна са… »
Звезда не престаје да се појачава! Стигао велики адут за Лигу шампиона (видео)
Вечерње новости 26.06.2023
ЦРВЕНА звезда наставила је са активностима у летњем прелазном року. Црвено-бели ангажовали су ново појачање. У питању је Нигеријац Питер Олајинка. ФОТО: Н. Скендерија Крилни нападач је претходних пет сезона провео у прашкој… »
Олајинка се нада песми са "Маракане", ново појачање стиже у Звезду, питање одбране је јасно
Спортске.нет 26.06.2023
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је данас на Златибору новог нападача у виду Питера Олајнке. Олајинка је неко чији је трансфер договорен још у јануару и стиже као слободан играч после пет година проведеник у прашкој… »
Вести дана »
"То треба да буде геополитичка одлука" Ђурић: Погурати питање проширења ЕУ у 2026. години на сличан начин као што је то било за друге земље
Блиц пре 1 сатјош 23 повезане
Од данас грађани могу да прате цене у трговинама преко Националне платформе
Став.лифе пре 1 сатјош 17 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 минутјош 30 повезаних
Сутра још топлије у Новом Саду, а онда захлађење: Од четвртка магла по цео дан
Радио 021 пре 2 сатајош 19 повезаних