Повезане вести

Питер Олањинка представљен у Црвеној звезди

Питер Олањинка представљен у Црвеној звезди

Политика 26.06.2023
Нови фудбалер Црвене звезде Питер Олањинка изјавио је данас у Београду да је долазак међу црвено-беле велики корак за његову каријеру. „Свестан сам да је корак напред, а промена, иако није лака, иде уз посао фудбалера. Ово је… »
Питер представљен у Звезди: Катаи је изузетно квалитетан, али ја играм истуреније (видео)

Питер представљен у Звезди: Катаи је изузетно квалитетан, али ја играм истуреније (видео)

Спортски журнал 26.06.2023
Имао сам већ прилику да посетим стадион и одушевљен сам Мараканом. Велики посао направила је Црвена звезда када је у јануару 2023. договорила трансфер Питера Олањинке и то без обештећења. Данас, крилни нападач из Нигерије који… »
Звезда не помишља да стане! Ускоро стиже још један играч за Лигу шампиона

Звезда не помишља да стане! Ускоро стиже још један играч за Лигу шампиона

Вечерње новости 26.06.2023
ЦРВЕНА звезда представила је данас Питера Олајинку као новог играча. Ипак, црвено-бели не планирају ту да стану. Убрзо би на "Маракану" могао да стигне још један фудбалер. ФОТО: ФК Црвена звезда Ову вест открио је спортски… »
Питер Олањинка званично представљен као ново појачање Црвене звезде: Нападач из Нигерије потписао трогодишњи уговор

Питер Олањинка званично представљен као ново појачање Црвене звезде: Нападач из Нигерије потписао трогодишњи уговор

Данас 26.06.2023
Фудбалски клуб Црвена звезда званично је представио свог новог играча Питера Олањинку, 28-годишњег Нигеријца који је прошле сезоне наступао за Славију из Прага. Челници црвено-белих договорили су долазак Олањинке још у… »
Звезда доводи велико појачање, без нових играча у одбрани

Звезда доводи велико појачање, без нових играча у одбрани

Нова 26.06.2023
Драговић и Ераковић и даље важе за главне адуте пред голом Врло добар посао направила је Црвена звезда када је у јануару 2023. договорила трансфер Питера Олањинке и то без обештећења. Крилни нападач из Нигерије парафирао је… »
Стигао је "бахаров александар катаи" - мора одмах да блиста: Доминирао по Европи, сад је спреман за Лигу шампиона!

Стигао је "бахаров александар катаи" - мора одмах да блиста: Доминирао по Европи, сад је спреман за Лигу шампиона!

Мондо 26.06.2023
Нигеријски фудбалер Питер Олањинка нови је играч Црвене звезде и једно од највећих појачање пред групну фазу Лиге шампиона наредне јесени. Нигеријски фудбалер Питер Олањинка нови је играч Црвене звезде и једно од највећих… »
Спрема се још један велики трансфер у Звезди - Мркела: Ускоро га завршавамо (видео)

Спрема се још један велики трансфер у Звезди - Мркела: Ускоро га завршавамо (видео)

Спортски журнал 26.06.2023
Када је реч о одбрани, имамо доста фудбалера који могу да покрију позиције у дефанзиви, и за сада није у плану да иког доводимо, али ће свакако то зависити и од одлазака. Најновије појачање Звезде Питера Олајинку представио је… »
Питер Олањинка: Звезда има сјајан тим

Питер Олањинка: Звезда има сјајан тим

Спорт клуб 26.06.2023
Нови фудбалер Црвене звезде Питер Олањинка изјавио је у Београду да је долазак међу црвено-беле велики корак за његову каријеру. „Свестан сам да је корак напред, а промена, иако није лака, иде уз посао фудбалера. Ово је нови… »
Олајинка се прикључио припремама: Долазак у Звезду за мене је корак напред

Олајинка се прикључио припремама: Долазак у Звезду за мене је корак напред

Еуроневс 26.06.2023
Фудбалери актуелног шампиона Србије тренутно се налазе на Златибору где се увелико припремају за нову сезону у Лиги шампиона и домаћем првенству. Нови шеф стручног штаба, Барак Бахар, је имао довољно времена да се упозна са… »
Звезда не престаје да се појачава! Стигао велики адут за Лигу шампиона (видео)

Звезда не престаје да се појачава! Стигао велики адут за Лигу шампиона (видео)

Вечерње новости 26.06.2023
ЦРВЕНА звезда наставила је са активностима у летњем прелазном року. Црвено-бели ангажовали су ново појачање. У питању је Нигеријац Питер Олајинка. ФОТО: Н. Скендерија Крилни нападач је претходних пет сезона провео у прашкој… »
Олајинка се нада песми са "Маракане", ново појачање стиже у Звезду, питање одбране је јасно

Олајинка се нада песми са "Маракане", ново појачање стиже у Звезду, питање одбране је јасно

Спортске.нет 26.06.2023
Фудбалски клуб Црвена звезда представио је данас на Златибору новог нападача у виду Питера Олајнке. Олајинка је неко чији је трансфер договорен још у јануару и стиже као слободан играч после пет година проведеник у прашкој… »

Вести дана »