Povezane vesti
Musliju dobija radna mesta u zamenu za spas vladajuće koalicije
Bujanovačke 26.06.2023
Bujanovac, 26. jun 2023. Kriza lokalne vlasti u Bujanovcu razrešena je tako što je zamenik predsednika opštine Bujanovac Šćiprim Musliju na današnjoj sednici Skupštine dobio ono što je tražio od kolicionog partnera – predsednika opštine Nagipa Arifija… »
Arifi napao portal Bujanovačke u Skupštini, pa onda sam sebe demantovao
Bujanovačke 26.06.2023
Bujanovac, 26. jun 2023. – Pokušaj predsednika opštine Bujanovac Nagipa Arifija da demantuje i diskredituje Bujanovačke ponovo je završio fijaskom, tako što je od reči do reči potvrdio sve ono što smo ranije ranije napisali vezano za „porodičnu kulturu“… »
Predsednik opštine novcem svih građana čuva većinu: Arifi zapošljava kadrove svog zamenika Muslijua
Bujanovačke 26.06.2023
Bujanovac, 26. jun 2023.- Predsednik Bujanovca Nagip Arifi spreman je da omogući zapošljavanje partijskih kadrova svog zamenika Šćiprima Muslijua kako bi sačuvao skupštinsku većinu, javlja reporter Bujanovačkih koji prati sednicu SO Bujanovac. Sukob… »
Vesti dana »
Petoro Srba uhapšeno na KiM – Priština ih tereti za navodnu umešanost u slučaj Račak
RTS pre 10 minutajoš 26 povezanih
Iran pristao na sporazum sa Amerikom?! "Odustajemo od nuklearnog oružja, SAD će nam osloboditi 25 milijardi dolara" Objavljene glavne tačke dogovora
Kurir pre 55 minutajoš 38 povezanih
Jaćimović od sutra u zatvoru: Slali su mi kazne dok sam štrajkovao glađu, nisam mogao ni da se žalim
Nova pre 3 satajoš 4 povezane
SUNČAN I VEOMA TOPAO DAN, UVEČE STIŽU PLJUSKOVI I GRMLJAVINA
RTV Novi Pazar pre 2 satajoš 39 povezanih
Operacija u Lamanšu: Britanski marinci se ukrcali na ruski brod iz senke
BBC News pre 45 minutajoš 20 povezanih