Povezane vesti
Advokat Vasić podneo žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću
Insajder 26.06.2023
Advokat Dejan A. Vasić podneo je žalbu na odluku o pritvoru njegovom branjeniku Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Danas sam predao žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenković Dragiši iz… »
Žalba na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću iz Kišnice
RTV 26.06.2023
GRAČANICA - Advokat Dejan A. Vasić podneo je žalbu na odluku o pritvoru njegovom branjeniku Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Danas sam predao žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenković… »
Advokat Vasić podneo žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću
Euronews 26.06.2023
Advokat Dejan A. Vasić podneo je danas žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Predao sam žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenkoviću. U žalbi sam naveo procesne povrede… »
Vesti dana »

Pomeraju se oblaci, ovde će pljuštati u naredna 2 sata! Nižu se upozorenja RHMZ: Upaljen i meteoalarm zbog ovih opasnih pojava
Blic pre 48 minutajoš 31 povezana

Pafos želi jednog od naboljih napadača 21. veka pred meč sa Zvezdom
Nova pre 23 minutajoš 23 povezane

Ovo je Putinova konačna ponuda za mir?! Otkriveni detalji, da li će se ovako okončati krvavi rat u Ukrajini?! "Veoma smo blizu dogovora"
Kurir pre 23 minutajoš 106 povezanih

Rhmz izdao hitna upozorenja na pljuskove sa grmljavinom i gradom za ove delove Srbije: Krenulo je već!
Telegraf pre 18 minutajoš 15 povezanih