Povezane vesti
Advokat Vasić podneo žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću
Insajder 26.06.2023
Advokat Dejan A. Vasić podneo je žalbu na odluku o pritvoru njegovom branjeniku Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Danas sam predao žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenković Dragiši iz… »
Žalba na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću iz Kišnice
RTV 26.06.2023
GRAČANICA - Advokat Dejan A. Vasić podneo je žalbu na odluku o pritvoru njegovom branjeniku Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Danas sam predao žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenković… »
Advokat Vasić podneo žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću
Euronews 26.06.2023
Advokat Dejan A. Vasić podneo je danas žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Predao sam žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenkoviću. U žalbi sam naveo procesne povrede… »
Vesti dana »

N1 saznaje: Noćas u TOK počela saslušanja uhapšenih u slučaju „nadstrešnica“: Saslušani Momirović i Šurlan
Nova pre 3 minutajoš 7 povezanih

Tramp: SAD spremne za nuklearni odgovor, naređeno raspoređivanje podmornica
Insajder pre 22 minutajoš 7 povezanih

Proključala utroba zemlje Vulkan Ključevskoj na Kamčatki izbacio pepeo na visinu do devet kilometara 22 jaka zemljotresa za 24 sata (foto)
Dnevnik pre 42 minutajoš 8 povezanih