Povezane vesti
Advokat Vasić podneo žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću
Insajder 26.06.2023
Advokat Dejan A. Vasić podneo je žalbu na odluku o pritvoru njegovom branjeniku Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Danas sam predao žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenković Dragiši iz… »
Žalba na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću iz Kišnice
RTV 26.06.2023
GRAČANICA - Advokat Dejan A. Vasić podneo je žalbu na odluku o pritvoru njegovom branjeniku Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Danas sam predao žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenković… »
Advokat Vasić podneo žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću
Euronews 26.06.2023
Advokat Dejan A. Vasić podneo je danas žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Predao sam žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenkoviću. U žalbi sam naveo procesne povrede… »
Vesti dana »

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 7 satijoš 35 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za prestižnu nagradu Saharov Evropskog parlamenta
Rešetka pre 6 satijoš 15 povezanih

Poznato kada počinju pljuskovi u Srbiji: Oglasio se RHMZ, objavili prognozu za naredne dane
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih