Povezane vesti
Advokat Vasić podneo žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću
Insajder 26.06.2023
Advokat Dejan A. Vasić podneo je žalbu na odluku o pritvoru njegovom branjeniku Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Danas sam predao žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenković… »
Žalba na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću iz Kišnice
RTV 26.06.2023
GRAČANICA - Advokat Dejan A. Vasić podneo je žalbu na odluku o pritvoru njegovom branjeniku Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Danas sam predao žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor… »
Advokat Vasić podneo žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću
Euronews 26.06.2023
Advokat Dejan A. Vasić podneo je danas žalbu na odluku o pritvoru Dragiši Milenkoviću iz Kišnice koga prištinske vlasti terete za navodni ratni zločin. "Predao sam žalbu na rešenje kojim je produžen pritvor Milenkoviću. U žalbi sam naveo… »
Vesti dana »
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Izbačen iz kafića jer je vređao zaposlene, pa se automobilom zaleteo među ljude Incident u Holandiji, dvoje povređeno
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana