Povezane vesti
Rok za zvanične rezultate izbora u Crnoj Gori ističe u ponoć, DIK najavljuje produženje roka
Euronews 26.06.2023
Danas u ponoć ističe rok da Državna izborna komisija (DIK) Crne Gore saopšti zvanične rezultate vanrednih parlamentarnih izbora održanih 11. juna, ali će taj rok biti produžen, jer se, kako je saopšteno, nisu stekli zakonski uslovi s obzirom na to da još… »
Rok za konačne rezultate izbora u Crnoj Gori ističe u ponoć, ali se nisu stekli uslovi
RTV 26.06.2023
PODGORICA - Danas u ponoć ističe rok da Državna izborna komisija (DIK) Crne Gore saopšti zvanične rezultate vanrednih parlamentarnih izbora održanih 11. juna, ali će taj rok biti produžen, jer se, kako je saopšteno, nisu stekli zakonski uslovi s obzirom… »
Vesti dana »
Počela vanredna sednica Skupštine Srbije, objedinjena rasprava o 18 tačaka dnevnog reda
Beta pre 45 minutajoš 44 povezane
Skandal na Mundijalu: Kakva je uloga Trampa u poništavanju crvenog kartona fudbaleru SAD
Danas pre 25 minutajoš 65 povezanih
Nejmar završio reprezentativnu karijeru: "Umoran sam, trudio sam se, počelo je ovde na "Met lajf" stadionu i ja sam ovde završio"
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
Derbi osmine finala Mundijala - Španija i Portugalija spremaju spektakl u Teksasu
RTV pre 3 satajoš 29 povezanih