Повезане вести

Звезда рутинирала дружину из Ужица, новајлија се посебно истакао

Звезда рутинирала дружину из Ужица, новајлија се посебно истакао

Спортске.нет 26.06.2023
Фудбалери Црвене звезде савладали су Селекцију Ужица на стадиону "Радомир Антић" са 1:3 у свом првом припремном мечу овог лета. Почетак је припрема, црвено-бели се привикавају на начин рада новог тренера на Златибору и простора… »
САСТАВИ - Бахар прво па мушко

САСТАВИ - Бахар прво па мушко

Спортске.нет 26.06.2023
Фудбалери Црвене звезде наступаће на стадиону „Радомир Антић“ у пријатељском дуелу против Селекције Ужица. Биће то први меч Барака Бахара на клупи Црвене звезде, те ћемо видети барем у обрисима какву филозофију израелски тренер… »
Бахар: Ово је тек почетак, задовољан сам приступом

Бахар: Ово је тек почетак, задовољан сам приступом

Спорт клуб 26.06.2023
Црвена звезда забележила је прву победу на припремама за нову сезону, а нови тренер Барак Бахар је генерално задовољан. – Прва пријатељска утакмица, тренирали смо недељу дана, и имао сам прилику да се упознам са фудбалерима… »
Бахар: Звездина деца су будућност клуба

Бахар: Звездина деца су будућност клуба

Спортски журнал 26.06.2023
Израелац је посебно истакао однос Звездине деце, како према утакмици, тако и према тренинзима. Прва утакмица и победа на клупи Црвене звезде за Барака Бахара. Славили су фудбалери Звезве резултатом 3:1 против селекције града… »
Какви су Бахарови утисци после дебија?

Какви су Бахарови утисци после дебија?

Спортске.нет 26.06.2023
Тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар изјавио је вечерас да је игра његовог тима "за прву утакмицу на припремама била добра". "Ово је тек почетак, задовољан сам приступом, али ћемо радити на томе да будемо бољи. За прву… »
ТВИТОВИ - ''Делије'' одмах препознале ко је највећи таленат у екипи!

ТВИТОВИ - ''Делије'' одмах препознале ко је највећи таленат у екипи!

Спортске.нет 26.06.2023
Црвена звезда је данас одиграла први припремни меч под вођством новог тренера Барака Бахара и на стадиону ''Радомир Антић савладала домаћу селекцију Ужица резултатом 3:1. Бахар је указао прилику и младим играчима, био је то микс… »
Звездина деца одушевила барака бахара! Нови тренер блистао после победе: "Уживао сам, будућност је велика!"

Звездина деца одушевила барака бахара! Нови тренер блистао после победе: "Уживао сам, будућност је велика!"

Мондо 26.06.2023
Фудбалери Црвене звезде стигли до победе у првом мечу припрема, а Израелац Барак Бахар нашао добре и лоше ствари. Фудбалери Црвене звезде стигли до победе у првом мечу припрема, а Израелац Барак Бахар нашао добре и лоше ствари… »
Гобељић стрелац на Бахаровом дебију

Гобељић стрелац на Бахаровом дебију

Спорт клуб 26.06.2023
Фудбалери Црвене звезде у првој припремној утакмици у Ужицу савладали су репрезентацију тог града 3:1. Ово је била прва утакмица Барака Бахара на клупи шампиона Србије. Одлучио се за ових стартних 11: Глазер – Виго, Милуновић… »
Звезда победила на бахаровој премијери! Израелац видео црвено-беле клинце, погодио и Марко Гобељић!

Звезда победила на бахаровој премијери! Израелац видео црвено-беле клинце, погодио и Марко Гобељић!

Мондо 26.06.2023
Црвено-бели на градском стадиону у Ужицу играли против најбољих фудбалера из тог града и победили (3:1). Црвено-бели на градском стадиону у Ужицу играли против најбољих фудбалера из тог града и победили (3:1). Фудбалери Црвене… »
"Нова" звезда - прилично занимљива! Барак Бахар дебитовао на клупи шампиона Србије

"Нова" звезда - прилично занимљива! Барак Бахар дебитовао на клупи шампиона Србије

Вечерње новости 26.06.2023
ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде победили су у првој припремној утакмици за сезону 2022/2023. Црвено-бели су били бољи од селекције Ужица са 3:1 на стадиону "Радомир Антић". ФОТО: ФК Црвена звезда Барак Бахар, израелски стручњак који је… »

Вести дана »