Povezane vesti
„Zgrabio me je snagom koja je bila zastrašujuća“: Ovako je Mira Furlan pisala o jezivim detaljima silovanja
Nova 26.06.2023
Mira Furlan, legendarna glumica jugoslovenske kinematografije, preminula je pre dve godina, u 66. godini zbog komplikacija izazvanih virusom Zapadnog Nila. U posthumno objavljenoj knjizi „Voli me više od svega na svijetu“, Mira Furlan podelila je svoju… »
Pričepio me kolenom i pokrio usta da ne vrištim: Miru Furlan silovala poznata ličnost - otkriveni jezivi detalji!
Mondo 26.06.2023
Glumica Mira Furlan u svojoj biografiji nije otkrila ime muškarca koji ju je silovao. Glumica Mira Furlan u svojoj biografiji nije otkrila ime muškarca koji ju je silovao. Legenda jugoslovenske filmske scene Mira Furlan, napustila nas je pre dve godine… »
Vesti dana »

Stručnjaci, pekari i Privredna komora Srbije o novim ekonomskim merama: koristi i izazovi
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 73 povezane

Ova 2 snimka sa Kipra mogu da obraduju, ali i unervoze Delije: Koliku brigu ovo stvara Milojeviću pred Pafos?
Telegraf pre 1 satjoš 39 povezanih

Narodna banka Srbije nalaže povoljnije kredite za građane sa primanjima do 100.000 dinara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 34 povezane

Zašto Putin nije spreman da se sastane sa Zelenskim, a možda nikada i neće
NIN pre 2 satajoš 30 povezanih