Povezane vesti
Svaki minut zadržavanja po 100 dinara na BG aerodromu! Detaljan cenovnik - ovo će biti pravila, uvodi se i nova zona!
Mondo 27.06.2023
Aerodrom "Nikola Tesla" će dobiti nova stajališta ali i nova pravila i nove tarifinike. Aerodrom "Nikola Tesla" će dobiti nova stajališta ali i nova pravila i nove tarifinike. Nakon godinu i po dana, kompanija Belgrade Airport privodi kraju radove na… »
Auto završio u rovu! Taksista u pola noći upao u rupu na beogradskom aerodromu koji su iskopali radnici FOTO
Nova 27.06.2023
Jedno taksi vozilo sletelo je noćas u rupu na beogradskom aerodromu, gde se odvijaju radovi. „Upravo na aerodromu Beograd taxi sleteo u rupu gde se odvijaju radovi na proširenju puta“, piše u opisu videa koji je objavila stranica Moj Beograd. A post… »
Dok putnici gube novac i živce: Da li je u većem problemu aerodrom ili Er Srbija?
Nova 27.06.2023
Da li je u većem problem aerodrom ili Er Srbija, teško je reći, tek letovi se odlažu ili kasne, a putnici preskaču tone izgubljenog ptrljaga i gube osim novca i živce. Kompanija „Beogradski aerodrom“ saopštila je juče da privodi kraju obimne radove na… »
Vesti dana »
Drama u Novom Pazaru još uvek traje, vatrena stihija nije ugašena: Na terenu čak 50 ekipa sa 19 vozila (FOTO)(VIDEO)
RINA pre 3 minutajoš 30 povezanih
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 18 minutajoš 27 povezanih