Povezane vesti

Lukašenko: Podigli smo borbenu gotovost na najviši nivo

Lukašenko: Podigli smo borbenu gotovost na najviši nivo

Telegraf 27.06.2023
Lukašenko je optužio opoziciju da je pokušala da organizuje oružanu pobunu u Belorusiji. Beloruski lider Aleksandar Lukašenko saopštio je danas na brifingu za novinare da je njegova zemlja podigla borbenu gotovost na najviši nivo. "Dao sam sva… »
Lukašenko: Belorusija podigla vojsku u stanje pune borbene gotovosti

Lukašenko: Belorusija podigla vojsku u stanje pune borbene gotovosti

N1 Info 27.06.2023
Zbog događaja od 24. juna u Rusiji, Belorusija je podigla borbenu gotovost vojske na najviši stepen, saopštio je beloruski lider Aleksandar Lukašenko, javlja Sputnjik. „Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene gotovosti“… »
Oglasio se Lukašenko nakon pobune u Rusiji: Vojska Belorusije u stanju pune borbene gotovosti

Oglasio se Lukašenko nakon pobune u Rusiji: Vojska Belorusije u stanju pune borbene gotovosti

Nova 27.06.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko dao je naređenje da se vojska stavi u stanje pune borbene gotovosti, na ceremoniji uručenja generalskih epoleta u Minsku, prenose RIA Novosti. „Dao sam naređenja da se vojska stavi u stanje pripravnosti“… »
Lukašenko naredio punu borbenu gotovost zbog pokušaja oružane pobune u Rusiji

Lukašenko naredio punu borbenu gotovost zbog pokušaja oružane pobune u Rusiji

Vesti online 27.06.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je, zbog pokušaja oružane pobune u Rusiji, izdao naređenje da se vojska stavi u punu borbenu gotovost, prenosi agencija RIA Novosti. – Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene… »
Lukašenko: 30 godina sam se spremao za rat

Lukašenko: 30 godina sam se spremao za rat

Pravda 27.06.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je održao konferenciju za medije u Minsku. „Neću da krijem, bilo je bolno gledati događaje koji su se odigrali na jugu Rusije. Ne samo ja. Mnogi naši građani su ih primili k srcu. Jer otadžbina je jedna… »
Lukašenko naredio da se vojska podigne u stanje pune borbene gotovosti

Lukašenko naredio da se vojska podigne u stanje pune borbene gotovosti

Insajder 27.06.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je, zbog pokušaja oružane pobune u Rusiji, izdao naređenje da se vojska stavi u punu borbenu gotovost, prenosi agencija RIA Novosti. "Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene… »

Vesti dana »