Povezane vesti
Lukašenko: Belorusija podigla vojsku u stanje pune borbene gotovosti
Politika 27.06.2023
Zbog događaja od 24. juna u Rusiji, Belorusija je podigla borbenu gotovost vojske na najviši stepen, saopštio je beloruski lider Aleksandar Lukašenko. „Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene gotovosti“, rekao je… »
Lukašenko: Podigli smo borbenu gotovost na najviši nivo
Telegraf 27.06.2023
Lukašenko je optužio opoziciju da je pokušala da organizuje oružanu pobunu u Belorusiji. Beloruski lider Aleksandar Lukašenko saopštio je danas na brifingu za novinare da je njegova zemlja podigla borbenu gotovost na najviši nivo. "Dao sam sva… »
Oglasio se Lukašenko: "Belorusija podigla borbenu gotovost na najviši nivo zbog pokušaja pobune u Rusiji"
Blic 27.06.2023
Zbog događaja od 24. juna u Rusiji, Belorusija je podigla borbenu gotovost vojske na najviši stepen, saopštio je beloruski lider Aleksandar Lukašenko na brifingu za novinare. - Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene… »
Politika 27.06.2023
Zbog događaja od 24. juna u Rusiji, Belorusija je podigla borbenu gotovost vojske na najviši stepen, saopštio je beloruski lider Aleksandar Lukašenko. „Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene gotovosti”, rekao je… »
Aleksandar Lukašenko: Vojska u stanju pune borbene gotovosti
Vreme 27.06.2023
Belorusija Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko saopštio je danas na brifingu za novinare da je njegova zemlja podigla borbenu gotovost na najviši nivo. Sa druge strane, beloruska opozicija izražava zabrinutost zbog prisustva Vagnerovaca i… »
N1 Info 27.06.2023
Zbog događaja od 24. juna u Rusiji, Belorusija je podigla borbenu gotovost vojske na najviši stepen, saopštio je beloruski lider Aleksandar Lukašenko, javlja Sputnjik. „Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene gotovosti“… »
Oglasio se Lukašenko nakon pobune u Rusiji: Vojska Belorusije u stanju pune borbene gotovosti
Nova 27.06.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko dao je naređenje da se vojska stavi u stanje pune borbene gotovosti, na ceremoniji uručenja generalskih epoleta u Minsku, prenose RIA Novosti. „Dao sam naređenja da se vojska stavi u stanje pripravnosti“… »
Lukašenko naredio punu borbenu gotovost zbog pokušaja oružane pobune u Rusiji
RTV 27.06.2023
MINSK - Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je, zbog pokušaja oružane pobune u Rusiji, izdao naređenje da se vojska stavi u punu borbenu gotovost, prenosi agencija RIA Novosti. "Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene… »
Lukašenko naredio punu borbenu gotovost zbog pokušaja oružane pobune u Rusiji
Vesti online 27.06.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je, zbog pokušaja oružane pobune u Rusiji, izdao naređenje da se vojska stavi u punu borbenu gotovost, prenosi agencija RIA Novosti. – Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene… »
Lukašenko: 30 godina sam se spremao za rat
Pravda 27.06.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je održao konferenciju za medije u Minsku. „Neću da krijem, bilo je bolno gledati događaje koji su se odigrali na jugu Rusije. Ne samo ja. Mnogi naši građani su ih primili k srcu. Jer otadžbina je jedna… »
Vanredno se oglasio Lukašenko - "bilo je bolno gledati ono u Rusiji!" Belorusija digla borbenu gotovost na najviši nivo!
Mondo 27.06.2023
Zbog događaja od 24. juna u Rusiji, Belorusija je podigla borbenu gotovost vojske na najviši stepen, saopštio je beloruski lider Aleksandar Lukašenko. Zbog događaja od 24. juna u Rusiji, Belorusija je podigla borbenu gotovost vojske na najviši… »
Lukašenko naredio da se vojska podigne u stanje pune borbene gotovosti
Insajder 27.06.2023
Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko je, zbog pokušaja oružane pobune u Rusiji, izdao naređenje da se vojska stavi u punu borbenu gotovost, prenosi agencija RIA Novosti. "Dao sam sva naređenja da se vojska podigne u stanje pune borbene… »
Vesti dana »
Protest Novi Sad: Mesec dana od pada nadstrešnice na Železničkoj stanici, trg u centru grada ofarban u crveno (foto, video)
Blic pre 4 minutajoš 23 povezane
Kakva majstorija Srbina: Micić izveo čudo, a komentator pao u trans (video)
Večernje novosti pre 3 satajoš 16 povezanih
Mesec dana od tragedije u Novom Sadu: Protest i farbanje Trga slobode u crveno
BBC News pre 15 minutajoš 11 povezanih