Povezane vesti

Nikolić u Višem sudu priznao da je ubio pilota u Jakovu

Nikolić u Višem sudu priznao da je ubio pilota u Jakovu

Euronews 27.06.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je Đuro Nikolić (24) priznao da je 29. maja prošle godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30), ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava" 70AB2, koju je neovlašceno držao i nosio. Nikolić tvrdi da ga… »
Nikolić priznao da je ubio pilota u Jakovu, ispričao da su ga maltretirali godinama

Nikolić priznao da je ubio pilota u Jakovu, ispričao da su ga maltretirali godinama

RTV 27.06.2023
BEOGRAD - U Višem sudu u Beorgadu danas je Đuro Nikolić (24) priznao da je 29. maja prošle godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30), ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava", 70AB2", koju je neovlašceno držao i nosio. Nikolić… »
"Priznajem ubistvo": Počelo suđenje za ubistvo pilota iz Jakova, brat žrtve: "Bio sam jedini svedok, znam tačno šta se desilo"…

"Priznajem ubistvo": Počelo suđenje za ubistvo pilota iz Jakova, brat žrtve: "Bio sam jedini svedok, znam tačno šta se desilo"…

Blic 27.06.2023
U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje Đuri Nikoliću (24) povodom optužbi da je 29. maja u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava", 70AB2", koju je neovlašćeno držao i nosio. U sud su na… »
"Priznajem da sam ga ubio": Počelo suđenje za likvidaciju pilota iz Jakova

"Priznajem da sam ga ubio": Počelo suđenje za likvidaciju pilota iz Jakova

Telegraf 27.06.2023
"Priznajem ubistvo i da sam koristio oružje, ali ne na način kako se tvrdi u optužnici" U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje Đuri Nikoliću (24) povodom optužbi da je 29. maja u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) ispalivši u njega dva kratka rafala iz… »

Vesti dana »

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Beta pre 30 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan, 4. april

Na današnji dan, 4. april

Šabačke novosti pre 30 minutajoš 2 povezane
Evroliga ima novog lidera

Evroliga ima novog lidera

Danas pre 7 satijoš 2 povezane