Povezane vesti
Nikolić u Višem sudu priznao da je ubio pilota u Jakovu
Euronews 27.06.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je Đuro Nikolić (24) priznao da je 29. maja prošle godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30), ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava" 70AB2, koju je neovlašceno držao i nosio. Nikolić tvrdi da ga… »
Nikolić priznao da je ubio pilota u Jakovu, ispričao da su ga maltretirali godinama
RTV 27.06.2023
BEOGRAD - U Višem sudu u Beorgadu danas je Đuro Nikolić (24) priznao da je 29. maja prošle godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30), ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava", 70AB2", koju je neovlašceno držao i nosio. Nikolić… »
"Priznajem ubistvo": Počelo suđenje za ubistvo pilota iz Jakova, brat žrtve: "Bio sam jedini svedok, znam tačno šta se desilo"…
Blic 27.06.2023
U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje Đuri Nikoliću (24) povodom optužbi da je 29. maja u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava", 70AB2", koju je neovlašćeno držao i nosio. U sud su na… »
"Priznajem da sam ga ubio": Počelo suđenje za likvidaciju pilota iz Jakova
Telegraf 27.06.2023
"Priznajem ubistvo i da sam koristio oružje, ali ne na način kako se tvrdi u optužnici" U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje Đuri Nikoliću (24) povodom optužbi da je 29. maja u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) ispalivši u njega dva kratka rafala iz… »
Vesti dana »
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 32 povezane
Tramp za Politiko: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
N1 Info pre 15 minutajoš 28 povezanih
Vučić o sudbini NIS-a: Moguće tri opcije za rešenje sankcija, krajnji rok 15. januar
Serbian News Media pre 29 minutajoš 25 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 2 satajoš 28 povezanih