Povezane vesti
Nikolić u Višem sudu priznao da je ubio pilota u Jakovu
Euronews 27.06.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je Đuro Nikolić (24) priznao da je 29. maja prošle godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30), ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava" 70AB2, koju je neovlašceno držao i nosio. Nikolić tvrdi da ga… »
Nikolić priznao da je ubio pilota u Jakovu, ispričao da su ga maltretirali godinama
RTV 27.06.2023
BEOGRAD - U Višem sudu u Beorgadu danas je Đuro Nikolić (24) priznao da je 29. maja prošle godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30), ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava", 70AB2", koju je neovlašceno držao i nosio. Nikolić… »
"Priznajem ubistvo": Počelo suđenje za ubistvo pilota iz Jakova, brat žrtve: "Bio sam jedini svedok, znam tačno šta se desilo"…
Blic 27.06.2023
U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje Đuri Nikoliću (24) povodom optužbi da je 29. maja u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava", 70AB2", koju je neovlašćeno držao i nosio. U sud su na… »
"Priznajem da sam ga ubio": Počelo suđenje za likvidaciju pilota iz Jakova
Telegraf 27.06.2023
"Priznajem ubistvo i da sam koristio oružje, ali ne na način kako se tvrdi u optužnici" U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje Đuri Nikoliću (24) povodom optužbi da je 29. maja u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) ispalivši u njega dva kratka rafala iz… »
Vesti dana »
CIK najavljuje početak brojanja glasova za poslanike kosovskog parlamenta
Serbian News Media pre 26 minutajoš 55 povezanih
Iran objavio kraj napada posle razmene vatre sa Izraelom, Tramp poziva na smirivanje
BBC News pre 11 minutajoš 39 povezanih
Zemljotres na početku školske godine na Filipinima, najmanje 19 mrtvih i više od 100 povređenih
BBC News pre 6 minutajoš 47 povezanih
uživo Iran obustavio vojnu kampanju protiv Izraela, Tramp najavio mogući dogovor o primirju
NIN pre 11 minutajoš 27 povezanih
Putevi Srbije: Kamioni čekaju tri sata na Batrovcima, četiri na prelazu Šid
Danas pre 31 minutajoš 26 povezanih