Povezane vesti
Nikolić u Višem sudu priznao da je ubio pilota u Jakovu
Euronews 27.06.2023
U Višem sudu u Beogradu danas je Đuro Nikolić (24) priznao da je 29. maja prošle godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30), ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava" 70AB2, koju je neovlašceno držao i nosio. Nikolić… »
Nikolić priznao da je ubio pilota u Jakovu, ispričao da su ga maltretirali godinama
RTV 27.06.2023
BEOGRAD - U Višem sudu u Beorgadu danas je Đuro Nikolić (24) priznao da je 29. maja prošle godine u Jakovu usmrtio Vuka J. (30), ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava", 70AB2", koju je neovlašceno držao i nosio… »
"Priznajem ubistvo": Počelo suđenje za ubistvo pilota iz Jakova, brat žrtve: "Bio sam jedini svedok, znam tačno šta se…
Blic 27.06.2023
U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje Đuri Nikoliću (24) povodom optužbi da je 29. maja u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) ispalivši u njega dva kratka rafala iz automatske puške "Crvena zastava", 70AB2", koju je neovlašćeno držao i nosio. U sud… »
"Priznajem da sam ga ubio": Počelo suđenje za likvidaciju pilota iz Jakova
Telegraf 27.06.2023
"Priznajem ubistvo i da sam koristio oružje, ali ne na način kako se tvrdi u optužnici" U Višem sudu u Beogradu počelo je suđenje Đuri Nikoliću (24) povodom optužbi da je 29. maja u Jakovu usmrtio Vuka J. (30) ispalivši u njega dva kratka rafala… »
Vesti dana »

(BLOG) Deo radnika RTS-a izneo zahteve: Napeto ispred Predsedništva
N1 Info pre 7 minutajoš 35 povezanih

Studenti u blokadi pozvali na generalni štrajk: U Novom Sadu višečasovni protest, blokade i odavanje pošte u više gradova
RTV pre 1 satjoš 52 povezane

BLOG UŽIVO Studenti i učenici iz Valjeva spremaju se za poduhvat 12. marta: „Budite deo istorije koju mesecima pišemo“
Nova pre 8 minutajoš 24 povezane

"Pili su, a onda su ušli u sukob": Otkriveno šta se dešavalo pre pucnjave u Mirijevu, teže ranjen policajac
Mondo pre 50 minutajoš 34 povezane