Povezane vesti
Novi talas kampanje „Ja biram podršku“: Kroz edukaciju o borbi protiv nasilja do sada prošlo blizu 150 mladih
Nova 27.06.2023
Novi talas kampanje „Ja biram podršku“, čiji je cilj podizanje svesti o važnosti borbe protiv nasilja u toku je do kraja juna. Od svakog kupljenog proizvoda brendova Pantene, Head&Shoulders, Always i Gillette Venus u bilo kom Maxi, Mega Maxi, Tempo… »
Novi talas kampanje "Ja biram podršku": Kroz edukaciju o borbi protiv nasilja do sada prošlo blizu 150 mladih
Blic 27.06.2023
Novi talas kampanje „Ja biram podršku“, čiji je cilj podizanje svesti o važnosti borbe protiv nasilja u toku je do kraja juna. Od svakog kupljenog proizvoda brendova Pantene, Head&Shoulders, Always i Gillette Venus u bilo kom Maxi, Mega Maxi, Tempo… »
Novi talas kampanje „Ja biram podršku” Kroz edukaciju o borbi protiv nasilja do sada prošlo blizu 150 mladih
Mondo 27.06.2023
Novi talas kampanje „Ja biram podršku“, čiji je cilj podizanje svesti o važnosti borbe protiv nasilja u toku je do kraja juna. Novi talas kampanje „Ja biram podršku“, čiji je cilj podizanje svesti o važnosti borbe protiv nasilja u toku je do… »
Vesti dana »
KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Hamas tvrdi da je žena talac ubijena u izraelskom napadu na sever Gaze
Euronews pre 24 satajoš 35 povezanih
Pritvor za ministra u ostavci Gorana Vesića i druge osumnjičene za nesreću u Novom Sadu
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 28 povezanih
Džaba asistencija Sergeja i gol Mitra: Poraz posle 46 mečeva!
Sport klub pre 24 satajoš 28 povezanih