Повезане вести

Милатовић у јулу у првој званичној посети Србији

Милатовић у јулу у првој званичној посети Србији

Политика 27.06.2023
ПОДГОРИЦА – Председник Црне Горе Јаков Милатовић најавио је данас да ће у првој званичној посети Србији боравити у првој половини јула. „Оно што сам рекао у председничкој кампањи је да је прва посета Бриселу и на тај начин сам… »
Милатовић у Србији у првој половини јула

Милатовић у Србији у првој половини јула

РТС 27.06.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић потврдио је да ће у првој половини јула посетити Србију. У Подгорици се одржава самит земаља Југоисточне Европе на коме Србију представља министар спољних послова Ивица Дачић. Председник… »
Дачиц́: Приштина самит у Подгорици искористила искључиво да говори против Србије

Дачиц́: Приштина самит у Подгорици искористила искључиво да говори против Србије

Спутник 27.06.2023
Министар спољних послова Ивица Дачиц́, који је у Подгорици учествовао на Самиту процеса сарадње у југоисточној Европи, изјавио је да је председница привремених приштинских институција Вјоса Османи током састанка све време… »
Јаков Милатовић у првој званичној посети Србији у првој половини јула

Јаков Милатовић у првој званичној посети Србији у првој половини јула

Инсајдер 27.06.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић најавио је данас да ће у првој званичној посети Србији боравити у првој половини јула. "Оно што сам рекао у председничкој кампањи је да је прва посета Бриселу и на тај начин сам послао важну… »
Председник Црне Горе Јаков Милатовић посетиће Србију

Председник Црне Горе Јаков Милатовић посетиће Србију

Н1 Инфо 27.06.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић најавио је да ће у првој половини јула ићи у званичну посету Београду, пишу Вијести. Подсетио је да је његова прва званична посета била Бриселу, како би се послала порука да је главни… »
Милатовић у првој званичној посети Србији у првој половини јула

Милатовић у првој званичној посети Србији у првој половини јула

РТВ 27.06.2023
ПОДГОРИЦА - Председник Црне Горе Јаков Милатовић најавио је данас да ће у првој званичној посети Србији боравиће у првој половини јула. "Оно што сам рекао у председничкој кампањи је да је прва посета Бриселу и на тај начин сам… »
Председник Црне Горе Јаков Милатовић у јулу долази у Србију

Председник Црне Горе Јаков Милатовић у јулу долази у Србију

Радио 021 27.06.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић најавио је да ће у првој половини јула доћи у званичну посету Београду. Подсетио је да је његова прва званична посета била Бриселу, како би се послала порука да је главни приоритет спољне… »
Милатовић: Посетићу Београд у првој половини јула

Милатовић: Посетићу Београд у првој половини јула

Ало 27.06.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић казао је данас новинарима да ће у првој половини јула посетити Београд. Он је, одговарајући на питања новинара на Самиту поводом једногодишњег завршетка председавања Процеса сарадње у… »

Вести дана »