Повезане вести

Милатовић у првој половини јула у првој званичној посети Србији

Милатовић у првој половини јула у првој званичној посети Србији

Дневник 27.06.2023
ПОДГОРИЦА: Председник Црне Горе Јаков Милатовић најавио је данас да ће у првој званичној посети Србији боравиће у првој половини јула. "Оно што сам рекао у председничкој кампањи је да је прва посета Бриселу и на тај начин сам… »
Самит земаља Југоисточне Европе у Подгорици – сагласност да је потребан замах у евроинтеграцијама

Самит земаља Југоисточне Европе у Подгорици – сагласност да је потребан замах у евроинтеграцијама

РТС 27.06.2023
Самит Процеса сарадње земаља Југоисточне Европе, на којем је потписана декларација о посвећености регионалној сарадњи и јачању добросуседских односа одржан је у Подгорици. Домаћин, председник Црне Горе, најавио је да наредног… »
Јаков Милатовић стиже у Србију! Нови председник Црне Горе најавио прву званичну посету Београду у првој половини јула

Јаков Милатовић стиже у Србију! Нови председник Црне Горе најавио прву званичну посету Београду у првој половини јула

Мондо 27.06.2023
Нови председник Црне Горе Јаков Милатовић посетиће Србију у првој половини јула ове године. Нови председник Црне Горе Јаков Милатовић посетиће Србију у првој половини јула ове године. Нови председник Црне Горе Јаков Милатовић је… »
Јаков Милатовић најавио посету Београду: Председник Црне Горе почетком јула у Србији

Јаков Милатовић најавио посету Београду: Председник Црне Горе почетком јула у Србији

Вечерње новости 27.06.2023
ПРЕДСЕДНИК Црне Горе Јаков Милатовић најавио је да ће у првој половини наредног месеца ићи у званичну посету Београду. Европа сад Он је након самита процеса сарадње у југоисточној Европи у Подгорици казао да је његова прва… »
Милатовић у првој званичној посети Србији у првој половини јула

Милатовић у првој званичној посети Србији у првој половини јула

Еуроневс 27.06.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић најавио је да ће у првој званичној посети Србији боравити у првој половини јула. "Оно што сам рекао у председничкој кампањи је да је прва посета Бриселу и на тај начин сам послао важну поруку… »
Милатовић најавио прву званичну посету Србији у првој половини јула

Милатовић најавио прву званичну посету Србији у првој половини јула

Телеграф 27.06.2023
Циљ посете је, како је рекао, нормализација добросуседских односа. Председник Црне Горе Јаков Милатовић најавио је данас да ће у првој половини јула доћи у званичну посету Београду. Подсетио је да је његова прва званична посета… »
Милатовић: Црна Гора придаје велики значај јачању регионалних веза

Милатовић: Црна Гора придаје велики значај јачању регионалних веза

Еуроневс 27.06.2023
Домаћин самита Процеса сарадње у југоисточној Европи (СЕЕЦП), председник Црне Горе Јаков Милатовић саопштио је да званична Подгорица завршава председавање овом регионалном иницијативом, а наредна председавајућа је Северна… »

Вести дана »