Povezane vesti
Pesto jaja: Hit recept sa TikToka koji morate isprobati! (+video!)
Lepota i zdravlje 27.06.2023
Slani mafini od jaja su nutritivno vredan, a jednostavan obrok za celu porodicu. I spremaju za 25 minuta! [lwptoc] Zašto su slani mafini od jaja ... Punjene tikvice su ukusan i hranljiv recept koji je savršen za letnji period. Kuvajući ih koristite… »
Kako nositi lance ovog leta: Od ukrašavanja kose, preko pojasa… Predstavljamo najmodernije opcije!
Lepota i zdravlje 27.06.2023
Pesto jaja su viralna senzacija koja preuzima TikTok, a mi vam u nastavku otkrivamo kako da ih napravite! [lwptoc] Zagrevanje pesta u tiganju, ... Ako volite italijansku kuhinju, onda će toskanska pasta sa piletinom sigurno biti na vašem meniju. Prepun… »
Vesti dana »
„Nasilje u porodici nije privatna stvar“: Od početka godine u porodičnom nasilju ubijeno 17 žena (VIDEO)
Zoom UE pre 7 satijoš 33 povezane
Tuča i cirkus u Skupštini! Đilas u centru sukoba, opozicija od početka opstruisala rad - Obezbeđenje moralo da reaguje (foto/video)
Kurir pre 26 minutajoš 177 povezanih
OTKRIVAMO Iskaz pretučenog Ilije Kostića (74): „Nakon šamara mi je rekao da ustanem, pa me kolenom udario u testise“
Nova pre 7 satijoš 24 povezane
"Nije Bilo srpskih putnika": Oglasio se ambasador Šestović posle potonuća broda u vodama Egipta
Kurir pre 26 minutajoš 24 povezane
Silas bi nazad za Štutgart, naredni meč mu nudi povratnu kartu?! Ovo su planovi Zvezdinog fudbalera!
Hot sport pre 44 minutajoš 38 povezanih