Povezane vesti
Aleksandar Dragović novi kapiten fudbalera Crvene zvezde
Vesti online 27.06.2023
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će novi kapiten “crveno-belih” da bude Aleksandar Dragović. Dragović je kapitensku traku preuzeo od golmana Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. – Izuzetno sam… »
Aleksandar Dragović novi kapiten Crvene zvezde
Danas 27.06.2023
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović novi je kapiten crveno-belih, preneo je danas beogradski klub. „Izuzetno sam ponosan što sam Zvezdin kapiten. Velika imena su nosila kapitensku traku u Zvezdi. Čast mi je što mogu da ih nasledim. Ovo mi je… »
Dragović definitivno nasledio Borjana: Crvena zvezda ima novog kapitena
Euronews 27.06.2023
Era Milana Borjana u Crvenoj zvezdi završena je dolaskom Baraka Bahara za trenera, pa su crveno-beli pored novog golmana Omrija Glazera dobili i drugog kapiena u liku Aleksandra Dragovića. Danima se znalo da će austrijski centralni defanzivac, srpskog… »
Zvezda trakom "kupila" vernost dragovića! Hteo da ide, pa postao kapiten i sve se promenilo: Čast mi je...
Mondo 27.06.2023
Milan Borjan dobio naslednika u Crvenoj zvezdi, novi kapiten je Aleksandar Dragović. Milan Borjan dobio naslednika u Crvenoj zvezdi, novi kapiten je Aleksandar Dragović. Aleksandar Dragović poneo je kapitensku traku Crvene zvezde na prvoj "test"… »
Zvezda potvrdila: Aleksandar Dragović novi kapiten
Sport klub 27.06.2023
Crvena zvezda je saopštila da će novi kapiten "crveno-belih" biti Aleksandar Dragović. Dragović je kapitensku traku preuzeo od golmana Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. „Izuzetno sam ponosan što sam Zvezdin… »
Neke će iznenaditi izbor: On je postao novi kapiten FK Crvena zvezda umesto Milana Borjana
Večernje novosti 27.06.2023
Fudbalski klub Crvena zvezda sa ima novog kapitena. FOTO: M. Vukadinović Dosadašnji, Milan Borjan, odlukom novog šefa stručnog štaba, Baraka Bahara, morao je da potraži drugu sredinu, a od danas je kapiten srpskog šampiona - Aleksandar Dragović. -… »
Zvezda ima novog kapitena: Bahar odredio naslednika Milana Borjana?
Večernje novosti 27.06.2023
Zvezda je odigrala prijateljsku utakmicu protiv selekcije Užica, a crveno-beli su na ovom meču imali novog kapitena. FOTO: FK Crvena zvezda Jeste da je u pitanju prijateljska utakmica, ali ovo nagoveštava ko će u narednoj sezoni predvoditi crveno-bele… »
Vesti dana »
Požari u Los Anđelesu: Slabi vetar, ali jačaju kritike o odgovornosti vlasti
Novi magazin pre 2 satajoš 25 povezanih
Bajden kaže da je Putin u lošem položaju oko Ukrajine, posle uvođenja novih sankcija
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Međedović osvojio čelendžer u Oeirašu i plasirao se u top 100
Sport klub pre 4 minutajoš 15 povezanih