Povezane vesti

Aleksandar Dragović novi kapiten fudbalera Crvene zvezde

Politika 27.06.2023
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će novi kapiten „crveno-belih” da bude Aleksandar Dragović. Dragović je kapitensku traku preuzeo od golmana Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. „Izuzetno sam… »

Vesti online 27.06.2023
Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će novi kapiten “crveno-belih” da bude Aleksandar Dragović. Dragović je kapitensku traku preuzeo od golmana Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. – Izuzetno sam… »
Crvena zvezda ima novog kapitena: Ovo mi je samo još jedan motiv da na svakom meču dajem maksimum!

Crvena zvezda ima novog kapitena: Ovo mi je samo još jedan motiv da na svakom meču dajem maksimum!

Sportski žurnal 27.06.2023
Aleksandar Dragović je kapitensku traku preuzeo od golmana Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će novi kapiten crveno-belih da bude Aleksandar Dragović. Dragović je… »
Zvezda ima novog kapitena!

Zvezda ima novog kapitena!

Sportske.net 27.06.2023
Nakon odlaska Milana Borjana, Crvena zvezda je imenovala novog kapitena. Predvodnik crveno-belih u narednoj sezoni biće iskusni štoper šampiona Srbije Aleksandar Dragović, zvanično je objavljeno na klupskom sajtu. "Izuzetno sam ponosan što sam… »
Aleksandar Dragović novi kapiten Crvene zvezde

Aleksandar Dragović novi kapiten Crvene zvezde

Danas 27.06.2023
Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović novi je kapiten crveno-belih, preneo je danas beogradski klub. „Izuzetno sam ponosan što sam Zvezdin kapiten. Velika imena su nosila kapitensku traku u Zvezdi. Čast mi je što mogu da ih nasledim. Ovo mi je… »
Dragović definitivno nasledio Borjana: Crvena zvezda ima novog kapitena

Dragović definitivno nasledio Borjana: Crvena zvezda ima novog kapitena

Euronews 27.06.2023
Era Milana Borjana u Crvenoj zvezdi završena je dolaskom Baraka Bahara za trenera, pa su crveno-beli pored novog golmana Omrija Glazera dobili i drugog kapiena u liku Aleksandra Dragovića. Danima se znalo da će austrijski centralni defanzivac, srpskog… »
Zvezda trakom "kupila" vernost dragovića! Hteo da ide, pa postao kapiten i sve se promenilo: Čast mi je...

Zvezda trakom "kupila" vernost dragovića! Hteo da ide, pa postao kapiten i sve se promenilo: Čast mi je...

Mondo 27.06.2023
Milan Borjan dobio naslednika u Crvenoj zvezdi, novi kapiten je Aleksandar Dragović. Milan Borjan dobio naslednika u Crvenoj zvezdi, novi kapiten je Aleksandar Dragović. Aleksandar Dragović poneo je kapitensku traku Crvene zvezde na prvoj "test"… »
Zvezda potvrdila: Aleksandar Dragović novi kapiten

Zvezda potvrdila: Aleksandar Dragović novi kapiten

Sport klub 27.06.2023
Crvena zvezda je saopštila da će novi kapiten "crveno-belih" biti Aleksandar Dragović. Dragović je kapitensku traku preuzeo od golmana Milana Borjana, koji je otišao na pozajmicu u Slovan iz Bratislave. „Izuzetno sam ponosan što sam Zvezdin… »
Neke će iznenaditi izbor: On je postao novi kapiten FK Crvena zvezda umesto Milana Borjana

Neke će iznenaditi izbor: On je postao novi kapiten FK Crvena zvezda umesto Milana Borjana

Večernje novosti 27.06.2023
Fudbalski klub Crvena zvezda sa ima novog kapitena. FOTO: M. Vukadinović Dosadašnji, Milan Borjan, odlukom novog šefa stručnog štaba, Baraka Bahara, morao je da potraži drugu sredinu, a od danas je kapiten srpskog šampiona - Aleksandar Dragović. -… »
Zvezda ima novog kapitena: Bahar odredio naslednika Milana Borjana?

Zvezda ima novog kapitena: Bahar odredio naslednika Milana Borjana?

Večernje novosti 27.06.2023
Zvezda je odigrala prijateljsku utakmicu protiv selekcije Užica, a crveno-beli su na ovom meču imali novog kapitena. FOTO: FK Crvena zvezda Jeste da je u pitanju prijateljska utakmica, ali ovo nagoveštava ko će u narednoj sezoni predvoditi crveno-bele… »

Vesti dana »