Povezane vesti
Bez vode delovi Novog Sada i Tatarsko brdo
Dnevnik 28.06.2023
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti Tatarsko brdo. Do 13 sati bez vode će biti Klisanski breg i Mornarska ulica. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Futog u četvrtak ceo dan bez vode, cisterne – kod škole i Doma zdravlja
Moj Novi Sad 28.06.2023
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će sutra, 29. juna, od 7 sati do 21 sat biti celo naselje Futog. Iz "Vodovoda" napominju da će cisterna sa pijaćom vodom biti postavljena ispred Doma zdravlja u Proleterskoj ulici broj 2 i u Ulici… »
Delovi Novog Sada i Sremske Kamenice bez vode zbog havarija
Moj Novi Sad 28.06.2023
Zbog radova na sanaciji havarija, bez vode će danas do 13 sati biti Mornarska ulica i Klisanski breg u Novom Sadu, a do 14 časova – Tatarsko brdo. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada… »
Vesti dana »
Prali pare preko radnje koja ne radi 4 godine: Novi detalji afere na Fakultetu primenjenih nauka u Nišu: Vlasnik sa familijom oprao preko 27 miliona!
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Uhapšeni verenik Milice Todorović je bio u vezi sa Jelenom Rozgom? Ovako je hrvatska pevačica pričala posle raskida: "nije išlo"
Blic pre 4 satijoš 4 povezane
Tužilaštvo traži pritvor za četvoro uhapšenih zbog požara u staračkom domu u Barajevu
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Tramp: Otvoren sam za sastanak sa Kinom i Rusijom o smanjenju potrošnje na odbranu
Blic pre 17 minutajoš 2 povezane