Повезане вести

Са улице се не улази у фотељу

Са улице се не улази у фотељу

Политика 28.06.2023
Раде Баста биће смењен до краја недеље и неће бити више ништа у државним органима, раније сам му скретао пажњу да не води своју политику и он је моје највеће политичко разочарање. Лидер Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић… »
Палма ударио на Басту и назвао га својом ружном прошлошћу

Палма ударио на Басту и назвао га својом ружном прошлошћу

Нова 28.06.2023
Председник Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић Палма изјавио је да је више пута опомињао министра привреде Радета Басту, који је био и члан те странке, због његових иступа у јавности, али да га Баста није послушао, због… »
Палма о смени Басте: Рекао сам му "Раде, не можеш то тако да радиш", он је моја ружна прошлост

Палма о смени Басте: Рекао сам му "Раде, не можеш то тако да радиш", он је моја ружна прошлост

Радио 021 28.06.2023
Председник Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић Палма изјавио је да је више пута опомињао бившег министра привреде Радета Басту, који је био и члан те странке, због његових иступа у јавности. Међутим, како каже, Баста га… »
Марковић Палма: Све време сам опомињао Басту, он је моја ружна прошлост

Марковић Палма: Све време сам опомињао Басту, он је моја ружна прошлост

Н1 Инфо 28.06.2023
Председник Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић Палма изјавио је да је више пута опомињао министра привреде Радета Басту, који је био и члан те странке, због његових иступа у јавности, али да га Баста није послушао, због… »

Вести дана »