Повезане вести

Сигурно постоји разлог зашто су то урадили: Николина Пишек приведена, огласио се свекар с којим је на ратној нози!

Сигурно постоји разлог зашто су то урадили: Николина Пишек приведена, огласио се свекар с којим је на ратној нози!

Мондо 28.06.2023
Након што је Николина Пишек открила да је била приведена на граници, огласио се Миша Гроф. Након што је Николина Пишек открила да је била приведена на граници, огласио се Миша Гроф. Водитељка Николина Пишек открила је данас да… »
(Видео) Ово је "паметна" вила николине Пишек од скоро два милиона евра: За њу се суди са Видојевом ћерком из првог брака…

(Видео) Ово је "паметна" вила николине Пишек од скоро два милиона евра: За њу се суди са Видојевом ћерком из првог брака…

Блиц 28.06.2023
Витор Ристовић, познатији као Миша Гроф, отац покојног Видоја, у јеку медијског рата са снајом Николином Пишек више пута је истакао да је њој битна само кућа коју је градила са покојним супругом. Николина је после смрти мужа… »
Огласио се Миша Гроф након што је откривено да је Николину Пишек приводила полиција: Ево шта је одмах предузео

Огласио се Миша Гроф након што је откривено да је Николину Пишек приводила полиција: Ево шта је одмах предузео

Нова 28.06.2023
Водитељка Николина Пишек све је шокирала признањем да је једном приликом приведена на граници. „Да, привели су ме због неплаћене ситне прометне казне. На граници су ме привели и онда су ме држали. Због тога се приводи, због… »
Огласио се Миша Гроф након привођења николине Пишек: Са снајом је у сукобу, а сада поручује: "Постоји разлог"

Огласио се Миша Гроф након привођења николине Пишек: Са снајом је у сукобу, а сада поручује: "Постоји разлог"

Блиц 28.06.2023
Водитељка Николина Пишек шокирала је све када је открила да ју је полиција привела на граници. - Да, привели су ме због неплаћене ситне прометне казне. На граници су ме привели и онда су ме држали. Због тога се приводи, због… »
Приведена Николина Пишек! Задржали је на граници због казне, уследио још један проблем - Ево шта се десило водитељки!

Приведена Николина Пишек! Задржали је на граници због казне, уследио још један проблем - Ево шта се десило водитељки!

Мондо 28.06.2023
Водитељка Николина Пишек шокирала је све када је открила да ју је полиција привела на граници. Водитељка Николина Пишек шокирала је све када је открила да ју је полиција привела на граници. Николина Пишек водите борбу око… »
Николина Пишек приведена на граници: Водитељку задржали, открила шта се догодило

Николина Пишек приведена на граници: Водитељку задржали, открила шта се догодило

Блиц 28.06.2023
Водитељка Николина Пишек шокирала је све када је открила да ју је полиција привела на граници. - Да, привели су ме због неплаћене ситне саобраћајне казне. На граници су ме привели и онда су ме држали. Због тога се приводи, због… »
„Привели су ме на граници и онда држали“: Николина Пишек шокирала признањем

„Привели су ме на граници и онда држали“: Николина Пишек шокирала признањем

Нова 28.06.2023
Водитељка Николина Пишек недавно је све изненадила признањем да је једном приликом приведена на граници. „Да, привели су ме због неплаћене ситне прометне казне. На граници су ме привели и онда су ме држали. Због тога се… »

Вести дана »