Povezane vesti
Počela obnova postrojenja "Čardak": Moguć slabiji pritisak ili nestanak vode u delovima Kamenice
Radio 021 28.06.2023
JKP "Vodovod i kanalizacija" počelo je rekonstrukciju hidroforskog postrojenja "Čardak" i radovi će trajati narednih deset dana. "Za vreme radova postoji mogućnost da će stanovnici Čardaka, Glavice, Livada i jednog dela naselja Širine imati slabiji… »
U narednih 10 dana delovi Sremske Kamenice povremeno bez vode
Dnevnik 28.06.2023
JKP „Vodovod i kanalizacija“ će tokom narednih deset dana rekonstruisati hidroforsko postrojenje „Čardak“. Za vreme radova, postoji mogućnost da će stanovnici Čardaka, Glavice, Livada i jednog dela naselja Širine imati slabiji pritisak i… »
"Vodovod" rekonstruiše hidroforsko postrojenje "Čardak", moguć slabiji pritisak i isključenja vode
Moj Novi Sad 28.06.2023
JKP "Vodovod i kanalizacija" će tokom narednih deset dana izvoditi radove na rekonstrukciji hidroforskog postrojenja "Čardak". Za vreme trajanja pomenutih radova, postoji mogućnost da će stanovnici Čardaka, Glavice, Livada i jednog dela naselja… »
Vesti dana »
Opozicija se zahvalila i čestitala smenjenom direktoru tehnike RTV zbog prekida programa
Beta pre 3 satajoš 79 povezanih
Smenjen direktor tehnike RTV-a zbog prekida programa u trajanju od 12 minuta
Novi magazin pre 4 satijoš 12 povezanih
UŽIVO Partizan se ne seća poslednje pobede; Mirotić: "Slava Gospodu"; Burna konferencija Obradovića
B92 pre 16 minutajoš 43 povezane
Srbija izbegla poraz i poslednje mesto: Protiv Danske igramo za četvrtfinale Lige nacija!
Mondo pre 4 minutajoš 33 povezane
Kad Terzićev san postane java: "Osećao sam, rekao sam Duciju..."
Sportske.net pre 9 minutajoš 31 povezana