Povezane vesti
Lesorov oproštaj od "porodice": "Ja nisam igrao, ja sam živeo Partizan"!
Sportske.net 28.06.2023
Matijas Lesor je napustio Partizan i karijeru će nastaviti u Panatinaikosu, ali, definitivno je da će ostati deo crno-bele porodice. Lesor se na svom Instagramu biranim rečima oprostio od Partizana i navijača. "Ja godinu i po dana nisam samo igrao za… »
Lesor: Nisam igrao za Partizan, živeo sam Partizan
Sport klub 28.06.2023
Francuski centar Matijas Lesor obratio se navijačima Partizana pošto napušta klub posle dve sezone i seli se u Atinu u Panatinaikos. – Nisam godinu i po dana igrao za Partizan, živeo sam Partizan! Hvala Partizanu što je verovao u mene i pružio mi… »
Lesora u Parizu dočekala pesma grobara! Okupili se zbog Matijasa, žena povela navijanje i sve snimila! (video)
Mondo 28.06.2023
Matijas Lesor dobio doček u Parizu od navijača Partizana, a njegova lepša polovina pokazala da zna navijačke pesme. Matijas Lesor dobio doček u Parizu od navijača Partizana, a njegova lepša polovina pokazala da zna navijačke pesme. Navijači Partizana su… »
Nezaboravan ispraćaj za Lesora (VIDEO)
Sport klub 28.06.2023
Francuski centar Matijas Lesor izrastao je u velikog ljubimca navijača Partizana. Toliki da mu je lokalni klub navijača Partizana čak i u Parizu priredio sjajan ispraćaj od crno-belih pošto će naredne sezone igrati za Panatinaikos. View this post on… »
Vesti dana »

Novi incidenti tokom blokade zgrade pravosudnih organa u Novom Sadu
Serbian News Media pre 25 minutajoš 25 povezanih

Pred nama pravi letnji dan, temperatura do 33 stepena
Serbian News Media pre 55 minutajoš 20 povezanih

Miloš Vučević poziva na okupljanje, “dosta je blokada”
Serbian News Media pre 20 minutajoš 10 povezanih

Narod ustao protiv blokada: građani na 50 mesta u Srbiji traže normalan život
Politika pre 1 satjoš 11 povezanih