Повезане вести

Матијас Лесор се опростио од црно-белих: Живео сам Партизан

Матијас Лесор се опростио од црно-белих: Живео сам Партизан

Данас 28.06.2023
Матијас Лесор, француски кошаркаш који је у претходних годину и по дана наступао за Партизан, опростио се од црно-белих поруком на савом Инстаграму након што је у уторак потписао уговор са Панатинаикосом. „У последњих годину и… »
Лесор открио зашто је отишао из Партизана: Надам се да ће ме навијачи Панатинаикоса волети као „гробари“

Лесор открио зашто је отишао из Партизана: Надам се да ће ме навијачи Панатинаикоса волети као „гробари“

Нова 28.06.2023
Лесор срећан због одлуке. Нови кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор изјавио је да је срећан што је потписао уговор са грчким клубом и додао да жели да оствари добру сарадњу са навијачима „зелених“. Лесор је потписао уговор са… »
Лесор: Желим да вратим Панатинаикос тамо где му је и место

Лесор: Желим да вратим Панатинаикос тамо где му је и место

Дневник 28.06.2023
АТИНА: Нови кошаркаш Панатинаикоса Матијас Лесор изјавио је данас да је срећан што је потписао уговор са грчким клубом и додао да жели да оствари добру сарадњу са навијачима "зелених". Лесор је јуче потписао уговор са грчким… »
Зашто је Лесор изабрао ПАО и ко му је помогао?

Зашто је Лесор изабрао ПАО и ко му је помогао?

Спорт клуб 28.06.2023
Дојучерашњи кошаркаш Партизана Матијас Лесор тешка срца опростио се од Београда и навијача црно-белих, а у исто време са великим нестрпљењем очекује да обуче дрес Панатинаикоса. Француски центар је после најбоље сезоне у… »
"Нисам играо за Партизан, него..." Матијас Лесор се опростио од навијача и црно-белог дреса

"Нисам играо за Партизан, него..." Матијас Лесор се опростио од навијача и црно-белог дреса

Вечерње новости 28.06.2023
ФРАНЦУСКИ кошаркаш Матијас Лесор напустио је Партизан. Он се врло емотивно опростио од навијача и црно-белог дреса. ФОТО: М. Вукадиновић Овај 27-годишњи центар ће каријеру наставити у Панатинаикосу, а у обраћању на друштвеној… »
Париз је црно-бео - "Гробари" испратили Лесора

Париз је црно-бео - "Гробари" испратили Лесора

Спортске.нет 28.06.2023
Матијас Лесор потписао је двогодишњи уговор са Панатинаикосом и после две године напустио Партизан. За то време Француз је постао миљеник навијача и сигурно један од најдражих странаца који су играли у клубу. Колико га воле и… »
Партизан се опростио од Лесора: "Заувек део црно-беле породице"

Партизан се опростио од Лесора: "Заувек део црно-беле породице"

Спортске.нет 28.06.2023
Матијас Лесор од јуче је званично кошаркаш Панатинаикоса са којим је потписао двогодишњи уговор. Француз је после две сезоне у Партизану отишао у Атину, а за ово време осим што је био један од носилаца тима и током скоро целе… »

Вести дана »