Повезане вести
Хрватски сабор признао геноцид у Холодомору, огласио се Зеленски
Данас 28.06.2023
Хрватски сабор данас је једногласно изгласао Декларацију о признавању Гладомора (Холодомора) 1932.-1933. године геноцидом над украјинским народом. Гласање о Декларацији пратио је са саборске галерије амбасадор Украјине у… »
Хрватска признала Холодомор као геноцид, Зеленски захвалио на Твиттеру
Слободна Европа 28.06.2023
Хрватски сабор 28. јуна је једногласно изгласао Декларацију о признавању Гладомора (Холодомора) 1932.-1933. године геноцидом над украјинским народом. Гласање о Декларацији пратио је са саборске галерије велепосланик Украјине у… »
Хрватски сабор признао Холодомор као геноцид над украјинским народом
Н1 Инфо 28.06.2023
Сабор Хрватске данас је једногласно изгласао Декларацију о признавању Холодомора (Гладомора) у Украјини 1932-1933 као геноцида над украјинским народом. Декларацијом се признаје Холодомор као злочин масовне, вештачки изазване… »
Хрватски сабор декларацијом признао Холодомор као геноцид
Ал Јазеера 28.06.2023
‘Захвалан сам Хрватској на хисторијском гласању. Свијет се не смије помирити са злочинима Кремља – ни хисторијским, ни тренутним’, написао је украјински предсједник Зеленски на Твиттеру. Хрватски парламент је једногласно… »
Хрватски сабор изгласао Декларацију о признавању Холодомора геноцидом
Еуроневс 28.06.2023
Хрватски парламент је данас једногласно изгласао Декларацију о признавању Холодомора 1932.-1933. године геноцидом над украјинским народом, а украјински председник Володимир Зеленски је узвратио захвалношћу на друштвеним мрежама… »
Вести дана »

Новак Недић вређао Штимца, огласио се бивши репрезентативац Србије: „Иза њих шездесет ми је рекао да сам…“
Нова пре 8 минутајош 92 повезане

Након свежег јутра, данас сунчано и топло, до 31 степен
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 25 повезаних

Проблеми на европским аеродромима: Кашњења у Лондону, Берлину и Бриселу због сајбер напада
Еуроневс пре 33 минутајош 19 повезаних

Први пут приказано ново оружје – моћ Војске Србије на паради „Снага јединства“
РТК пре 1 сатјош 20 повезаних

Украјина напала Запорошку нуклеарну електрану: Експлозије изнад центра за обуку
НИН пре 3 сатајош 24 повезане