Povezane vesti

Prišli su i izveli krvoločnog psa koji je me je ujeo: Nadležni u Priboju pokušali da sklone lutalice sa ulica i spasu ljude…

Prišli su i izveli krvoločnog psa koji je me je ujeo: Nadležni u Priboju pokušali da sklone lutalice sa ulica i spasu ljude…

RINA 28.06.2023
Prišli su i izveli krvoločnog psa koji je me je ujeo: Nadležni u Priboju pokušali da sklone lutalice sa ulica i spasu ljude od napada, ali nekoliko građana pustilo životinje iz vozila napolje Priboj - Građani Priboja godinama unazad imaju ogroman… »
U Priboju lutalice napadaju građane; Šinteri ih uklanjaju sa ulica, A AKTIVISTI OSLOBAĐAJU

U Priboju lutalice napadaju građane; Šinteri ih uklanjaju sa ulica, A AKTIVISTI OSLOBAĐAJU

Dnevnik 28.06.2023
PRIBOJ: Građani Priboja godinama unazad imaju ogroman problem sa psima lutalicama, a njihovi ujedi i napadi u centralnom gradskom području postali su svakodnevni. Kako bi se rešili ove zaista velike muke, angažovane su nadležne službe, ali izgleda… »
"Kako da izađem napolje kada krvoločni psi slobodno šetaju ulicom?" Aktivisti u Priboju sprečili šintere da sklone opasne…

"Kako da izađem napolje kada krvoločni psi slobodno šetaju ulicom?" Aktivisti u Priboju sprečili šintere da sklone opasne…

Blic 28.06.2023
Građani Priboja godinama unazad imaju ogroman problem sa psima lutalicama, a njihovi ujedi i napadi u centralnom gradskom području postali su svakodnevni. U cilju rešavanja ove zaista velike muke angažovane su nadležne službe, ali izgleda da ne… »
Napadi krvoločnih pasa u Priboju: Nadležni pokušali da ih sklone sa ulice nekoliko građana se tome usprotivilo

Napadi krvoločnih pasa u Priboju: Nadležni pokušali da ih sklone sa ulice nekoliko građana se tome usprotivilo

Telegraf 28.06.2023
Nadležni u Priboju pokušali da sklone lutalice sa ulica i spasu ljude od napada, ali nekoliko građana pustilo životinje napolje. Građani Priboja godinama unazad imaju ogroman problem sa psima lutalicama, a njihovi ujedi i napadi u centralnom gradskom… »

Vesti dana »