Povezane vesti
Prišli su i izveli krvoločnog psa koji je me je ujeo: Nadležni u Priboju pokušali da sklone lutalice sa ulica i spasu ljude od…
RINA 28.06.2023
Prišli su i izveli krvoločnog psa koji je me je ujeo: Nadležni u Priboju pokušali da sklone lutalice sa ulica i spasu ljude od napada, ali nekoliko građana pustilo životinje iz vozila napolje Priboj - Građani Priboja godinama unazad imaju ogroman problem… »
U Priboju lutalice napadaju građane; Šinteri ih uklanjaju sa ulica, A AKTIVISTI OSLOBAĐAJU
Dnevnik 28.06.2023
PRIBOJ: Građani Priboja godinama unazad imaju ogroman problem sa psima lutalicama, a njihovi ujedi i napadi u centralnom gradskom području postali su svakodnevni. Kako bi se rešili ove zaista velike muke, angažovane su nadležne službe, ali izgleda da ni… »
Napadi krvoločnih pasa u Priboju: Nadležni pokušali da ih sklone sa ulice nekoliko građana se tome usprotivilo
Telegraf 28.06.2023
Nadležni u Priboju pokušali da sklone lutalice sa ulica i spasu ljude od napada, ali nekoliko građana pustilo životinje napolje. Građani Priboja godinama unazad imaju ogroman problem sa psima lutalicama, a njihovi ujedi i napadi u centralnom gradskom… »
Vesti dana »
Vođa Irana: Ormuski moreuz ostaje zatvoren, Trump umanjuje značaj cene nafte
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 31 povezana
U Kuli utvrđena zbirna izborna lista za lokalne izbore 29. marta
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih
SSP: Danas, 23 godine kasnije, mi smo i dalje pred istim zadatkom
Glas Šumadije pre 1 satjoš 77 povezanih
"EU godinama ucenjuje Srbe" Zaharova: Kosovo i Metohija je neodvojivi deo Srbije
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih