Povezane vesti
Lazović prijavio pretnje smrću: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen
Nova 28.06.2023
Šef poslaničke grupe Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd Radomir Lazović izjavio je danas da je policiji prijavio pretnje smrću koje je dobio od bivšeg poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Janka Langure, ali da od njih nije dobio nikakav odgovor… »
Lazović: Nisam dobio nikakav odgovor od policije u vezi sa pretnjama smrću koje sam prijavio
Insajder 28.06.2023
Šef poslaničke grupe Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd Radomir Lazović izjavio je da je policiji prijavio pretnje smrću koje je dobio od bivšeg poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Janka Langure, ali da od njih nije dobio nikakav odgovor. "Danas… »
Lazović: Prijavio sam da mi je Langura pretio smrću, policija ne odgovara
N1 Info 28.06.2023
Šef poslaničke grupe Zeleno-levi klub Radomir Lazović izjavio je da je policiji prijavio pretnje smrću koje je dobio od bivšeg poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Janka Langure, ali da od njih nije dobio nikakav odgovor. „Danas je Vidovdan, dan… »
Lazović: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen, nemam nikakvu informaciju iz policije
Beta 28.06.2023
Šef poslaničke grupe Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd Radomir Lazović izjavio je danas da je policiji prijavio pretnje smrću koje je dobio od bivšeg poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Janka Langure, ali da od njih nije dobio nikakav odgovor… »
Lazović: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen, nemam nikakvu informaciju iz policije
Radio sto plus 28.06.2023
“Danas je Vidovdan, dan kada je bivši poslanik SNS-a Janko Langura najavio da bih ja mogao biti ubijen”, rekao je Lazović novinarima u Skupštini Srbije. Naveo je da do danas nema saznanja da li je protiv Langure pokrenut neki postupak zbog tih… »
Lazović: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen
Novi magazin 28.06.2023
Vesti dana »
Petrović: Mitar je imao dobru ideju da šutira po sredini gola... (video)
Sportski žurnal pre 4 satijoš 14 povezanih
I zvanično: Granica za aflatoksin u mleku se ne spušta još godinu dana
Radio 021 pre 1 satjoš 1 povezana
Direktor RTV: Nema govora da je tehnički direktor Jovan Bačić namerno prekinuo program na 14 minuta
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih
Zelenski: Pregovori sa Rusijom mogući, ali ne “direktno sa ubicom”
Vesti online pre 1 satjoš 14 povezanih