Povezane vesti

Lazović prijavio pretnje smrću: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen

Lazović prijavio pretnje smrću: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen

Nova 28.06.2023
Šef poslaničke grupe Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd Radomir Lazović izjavio je danas da je policiji prijavio pretnje smrću koje je dobio od bivšeg poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Janka Langure, ali da od njih nije dobio nikakav odgovor… »
Lazović: Nisam dobio nikakav odgovor od policije u vezi sa pretnjama smrću koje sam prijavio

Lazović: Nisam dobio nikakav odgovor od policije u vezi sa pretnjama smrću koje sam prijavio

Insajder 28.06.2023
Šef poslaničke grupe Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd Radomir Lazović izjavio je da je policiji prijavio pretnje smrću koje je dobio od bivšeg poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Janka Langure, ali da od njih nije dobio nikakav odgovor. "Danas… »
Lazović: Prijavio sam da mi je Langura pretio smrću, policija ne odgovara

Lazović: Prijavio sam da mi je Langura pretio smrću, policija ne odgovara

N1 Info 28.06.2023
Šef poslaničke grupe Zeleno-levi klub Radomir Lazović izjavio je da je policiji prijavio pretnje smrću koje je dobio od bivšeg poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Janka Langure, ali da od njih nije dobio nikakav odgovor. „Danas je Vidovdan, dan… »
Lazović: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen, nemam nikakvu informaciju iz policije

Lazović: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen, nemam nikakvu informaciju iz policije

Beta 28.06.2023
Šef poslaničke grupe Zeleno-levi klub, Ne davimo Beograd Radomir Lazović izjavio je danas da je policiji prijavio pretnje smrću koje je dobio od bivšeg poslanika Srpske napredne stranke (SNS) Janka Langure, ali da od njih nije dobio nikakav odgovor… »

Radio sto plus 28.06.2023
“Danas je Vidovdan, dan kada je bivši poslanik SNS-a Janko Langura najavio da bih ja mogao biti ubijen”, rekao je Lazović novinarima u Skupštini Srbije. Naveo je da do danas nema saznanja da li je protiv Langure pokrenut neki postupak zbog tih… »
Lazović: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen

Lazović: Langura rekao da bih danas mogao da budem ubijen

Novi magazin 28.06.2023

Vesti dana »