Povezane vesti
„Nosiću drugi dres, ali sam zauvek grobar“: Lesor se posebnom porukom oprostio od Partizana
Nova 28.06.2023
Francuski košarkaš Matijas Lesor napustio je Beograd i otišao put Atine gde nastavlja evroligašku karijeru. Lesor je sezonu i po proveo u Humskoj, a sa crno-belima je osvojio ABA ligu, posle dugih deset godina Partizanovog posta u tom takmičenju. U… »
Lesorova oproštajna poruka - "zauvek sam grobar!" Francuz otišao u Panatinaikos, a za Partizan je živeo!
Mondo 28.06.2023
Francuski košarkaš Matijas Lesor biranim rečima pričao o Partizanu. Francuski košarkaš Matijas Lesor biranim rečima pričao o Partizanu. Osipa se tim Partizana koji je u prethodnoj sezoni pod komandom Željka Obradovića pravio fantastične… »
Vesti dana »
Za danas zakazana rasprava o predlogu budžeta za 2025: Opozicija najavila blokiranje rada sednice
N1 Info pre 46 minutajoš 14 povezanih
Najmanje jedna osoba poginula nakon rušenja aviona u blizini aerodroma u Litvaniji
Insajder pre 16 minutajoš 11 povezanih
Vučić za BBC: Ponosan sam što sedim samo na jednoj stolici, moj san je "Ekspo 2027"
Radio 021 pre 28 minutajoš 7 povezanih
Pljuvao NATO, stao uz Rusiju, a sada uzdrmao političku scenu! Malo poznati političar prvi kandidat za predsednika
Mondo pre 22 minutajoš 8 povezanih
(Mapa) RHMZ izdao upozorenje, stiže nam sneg: Evo kada će se u Srbiji ponovo zabeleti, sledi nam pravi rolerkoster
Blic pre 2 satajoš 7 povezanih