Повезане вести
Калинић је признао кривично дело након тешког удеса: Његова исповест шокирала регион, мислио да је убио човека, а он га није…
Блиц 28.06.2023
Глумац и водитељ Милан Калинић гостовао је у сопственој емисији "Преживели", где је душу отворио својој супрузи Сандри. Он је у потресној исповести испричао детаље саобраћајне незгоде која се догодила 1. марта 2015. године у… »
"Убио сам човека": Исповест Милана Калинића о стравичном удесу који је доживео: "Чупао сам врата и мислио уништио сам живот…
Блиц 28.06.2023
Глумац и водитељ Милан Калинић у својој емисији "Преживели" овога пута се нашао у улози госта док је његова супруга Сандра била водитељ. Милан је испричао детаље стравичног удеса у којем је његова породица учествовала и који… »
Вести дана »
"Европа пред цивилизацијским брисањем"! Трампов документ дигао буру: Ако се настави урушавање, континент ће бити непрепознатљив за мање од 20 година!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
"Оваква реторика не служи миру, помирењу нити будућности у региону", Гашић: Позивамо међународне партнере да осуде ову опасну реторику министра одбране БиХ
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Такмичар запросио девојку у "МастерЦхефу Србије": Сузе у суперфиналу: Клекнуо испред ње и извадио прстен
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана